bayb1 merak etme canım uykusu düzene girecek ama bizler yine yorgunluktan öleceğiz çünkü başka şeyler çıkacak. Evet uyku çok önemli o uyumadıkça yorgun düşüyor yorgun düştükçe uyuyamıyor. Yavaş yavaş uykuları düzene girse de hala bu tür problemler yaşıyorum ben de. Kızım 2 ay 20 günlük. Önceki gün misafir geldi ve kızımın gündüz uykusu şaştı neredeyse hiç uyumadı ardından gece de uykuya geçemedi 2:30 da uyudu. Dün kayınvalideme gittik deli gibi uykusu vardı ve uyuyamadığı için çılgınlar gibi ağladı. Bu sefer ev halkı “kesin bir yerinde bir şey var (allah korusun ciddi bir hastalık olduğunu düşündüler), kesin aç emzir” gibi şeyler söylediler. Uykusu var diyorum anlamıyorlar oturdum ben de ağladım. Eşime dedim yemeğini ye eve gidelim. Eve geldik kızım gülücükler saçmaya başladı meğer evini yatağını istiyormuş. Tabi hemen uyumadı yine biraz ayakta sallama emzirme faslından sonra 22.30 gibi uyudu anca. Çünkü çok yorgundu. Dediğim gibi bunlar da geçecek. Arada sinir krizleri geçiriyorum ama sabah uykusunu almış bir biçimde gülücüklerle uyandığında dünyalar benim oluyor.