Gulizar2815 açıkcası muayene ücretleri çok yüksek. Benim bahsettiğim oyuna girme sizinde oynamanız. Girin beraber oynayın. Oyun terapisti değilim, çocuk gelişimciyim ama çocuğu görmeden gözlemlemeden ne dersem yanıltmış olurum. Şu an yapabilecekleriniz bunlar. Kısıtlamadan onun duygularını anlamaya çalışın. Empati kurabilirler yavaş yavaş empati kurdarabilirsiniz. Cümlelerinizi daha kısa ve net yapabilirsiniz. Mesela beyaz giymek istediğini anlıyorum bazen bende en sevdiğim renk olan kırmızı hep giymek istiyorum ama bunu sadece rengi sevdiğim için yapıyorum. Peki sen beyazı başka nerelerde kullanmayı seviyorsun ? Gibi onu yönelten ve kendisini açmasını sağlayan sorularla başlayın. Mümkün mertebe göz hisası ve kriz anlarında kilit cümleler kurun. Oyun içinde de yönergeler ile nerede kullanıyor ve nasıl başlamış bu sevgisi öğrenmeye çalışın. Ama dediğim gibi sizin en yakın tarihten başlayarak bir beyin fırtınası yapmanız gerek. Bir kavgaya şahit olmuş ve yanında o an beyaz battaniye olmuş olabilir kendini onda güvenli hissetmiş olabilir. Bazen böyle şeylerde öıkıyor. Travma olabilecek şeyleri düşünün ilk başta