puskulinthehouse Mustela, sudo ve bepantol denedim. İçerikleri leş. Mıstela zaten mahfetti bebeğimi şikayette bulundum. Aralarında en iyisi bepantol ama şuan tamamen doğal olan mumsy markasını kullanıyorum
Tugce puskulinthehouse Aaa benimkinde de bepanthol alerji yapmıştı. Mustela kullanmıştık. Her bebekte Farklı 😊
Tugce Sarelifhanm Pişik önleyici olarak mustela. Bez markasını gözden geçirmelisiniz. Çoğu zaman pişik kremine gerek olmaz
Elisatrgt Sarelifhanm yeşil tüp arko krem 1 gecede geciriyor pişiği gecince de mustela kullan bence önlemek için
BerrinHEA Sudocrem içeriği açısından temiz bir krem değil kullanmayın bence. Düzenli şekilde poposunu yıkayın ıslak mendil kullanmayın ve sürekli temiz bir Müslüm bez ile kurulayın sonra da hametan pomad kullanın çok çabuk toparlanır
sarmaliklahana BerrinHEA hayır bakmadım kuzenlerim yengemle cocuklarıma kız kardeşim yegenıme kullandı. O yüzden bende başladım memnunum. Yani şöyle söyliyim sağlık ocagı da verilen demir damlasında bile paraben varken pişik Kremi in %100 kimyasal olmadan üretilmesi biraz imkansız gibi. Elbette savunmuyorum ama kendi tercihim kullanmak 😇
Sevgiguclu Sarelifhanm mustela doğduğundan bu yana kullanıyorum bazen kızarık oluyor sürüyorum hemen geçiyor
Ruyaalya Sarelifhanm 23 aylık kızım ilk günden bu yana şükür hiç pişik yaşamadık penaten krem kullanıyoruz memnunuz
Sunaylcnky Benim oğlumdu da pişik oldu sudocrem bephantol hametol hepsini denedim geçmeyince sağlık ocağı doktorumuz travazol ve fucidin krem yazdı iki gün sürmedi geçmesi hemen iyileşti
sedaozan Sarelifhanm sudokrem almıştım ama hiç işe yaramadı bizde doğduğundan beri Sebamed kullanıyorum ben öok nadir ağır pişik olunca travazol krem sürüyorum hemen geçiriyor
Okali Sarelifhanm mavi hametan 2 saat içinde etki ediyor. Tabi sadece çok pişik oldupunda kullanılmalı.
cemre_-34 Ysmn11-11 en temiz krem kulan nereye kadar hemen de geçirmiyordu zeytinyağ sur 3 gün en kötü kendine geliyor valahi