duyguronita62 Kızlar ben 49 kiloyla hamıle kaldım . Hamıleyken 58 kiloya kadar cktm. Eve geldıgımde 49 kiloyla devam ettm . Emzırdıgım ıcın mı blmıorm günden güne zayıflıyorum . Bebegım 3 bucuk aylık ben suan 45 kiloya kadar düştüm . Boyum 1.65 bu yüzden kilom aşırı sırıtıyor . Ne giysem yakışmıyor . Bıde çevremdekı noldu sana böle lafları benı ıyıce maf ettı . Nolur soleyın nasıl kilo alırım. Bu akşamdan ıtıbaren bebe biskıvı süt ıcıcem . Baska onerılerınız nedır ?
Rana-6 duyguronita62 ben de 50 kiloyla hamile kaldım 60 la doğum yaptım şuan 48 kiloyum ama emzirmedim onla alakası yok.herkes çok zayıfsın diyor doğum yapanda kilo kalıyor bende tam tersi oldu.kızımda 16 aylık hareketli zamanları peşinde koşturmaktan iyice eridim 😔
Ebru-isil duyguronita62 diyetisyenden yardım alabilirsiniz ya da Normalde Alman gereken kaloriden daha fazla kalori alırsan işe yarar bol protein kuruyemişler işe yarar
Caglarass duyguronita62 Arkadaşım eşine her gece yatmadan makarna ekmek yedirdi baya kilo almıştı 😂 Bi ara her öğün 1 ekmek yiyerek 3 4 kilo almıştım ama kalıcı olmadı. Bende 1.72 48 kiloyum, çocukların peşinde habire gidiyo bakalım kaça kadar düşücem merak ediyorum. Oğlum bile köprücük kemiklerimi tutuyo artık 😂😂
midekoruyucu duyguronita62 bol bol çikolata, kuruyemiş, mantıyı ekmekle ye, pirinç pilavı çok ye. Bi de kola da çok şişiriyo 😅
Caglarass duyguronita62 Takma kız. Onlar biz gibi olmak isteyip olamayanlar 😁 Yürüyen iskelet diyolar o sinir bozucu ama olsun 🤦
Tortilla_ Öncelikle Bismillah 🤲 Yüce Rabbim bana da bu derdi nasip eyle. 45 kilo olduğum günleri göster 🥲 Geceleri pilav makarna cici bebe-süt falan yiyin. Kuzenimde çok zayıf doktoru tuz oranın düşük mü ne demiş. Tuzlu şeyler tüketmesini istemiş bir süre
Edanurkkeless duyguronita62 bol cici bebe,tatlı şeyler,makarna,ekmek,hamur işi yiyecekler,pilav bunları yediğim de ben otomatik olarak kilo alıyorum sizde alırsınız bence 😁
Aynayansima Beslenme rutinini değiştir gece kilo aldırıcı yiyecekler tüketip uyu, smoothie yapıp gece içsen aslında hem sürüm de artar. Süt içine ceviz, bal, kaymak, muz köy blender dan geçir iç.
Elf95 Bol bol fındık fıstık badem çerez türü şeyler tüket sürekli cebinde olsun eşime diyetisyen öyle demişti tabi yemediği için alamadı
Nimomerve duyguronita62 bende sizin gibi 45 kiloya kadar düşmüştüm emzirirken. Hatta benimle ölü gelin diye dalga geçiyorlardı. Yumurta,peynir,et,kuruyemiş yani yüksek proteinli yemekleri yiyerek toparladım
Casper9061 duyguronita62 bende aynı durumdayım şuan 49 kiloyum diyetisyene gittim isterseniz bu listeye bakabilirsiniz kilo almak için tahin pekmez kaju yer fıstığı bunları tüketmek ve iki saatte bir bir şeyler yemek gerekiyor dedi doktor .
Bebecikkk Casper9061 yaaa b3n de çok zayıfım listeye de baktım ama çocukla bu yemekleri hazirlayabikiyir musunuz ben mutfağa girince oğlum sürekli kucak istiyor
Mrvrdgntnc Bende 48 kilo ile hamile kaldım. 70 kilo ile doğum yaptım çok iştahlıydım. Heralde hayatımda ilk kez bu kadar iştahlıydım. Doktor çok kilo alıyorum diye kızsa da dinlemedim çünkü biliyordum hemwn vereceğimi. 163 boyum ve 50 kiloyum şuan. Herkes çok zayıflamışsın diyor çok sinir bozucu vermek istemiyorum. Tek yaptığım bebek bisküvisi süt muz ve tahin yapıp blender dan geçiriyorum sıvı oluyor bi nefeste içiyorum. Deneyebilirsin