Benanneoldum Sarılığımız 13.5 çok mu yüksek ne yapmak lazm doktor 2 gün sonra yine gel dedi ama içim içimi yiyor
Umrnkrhn Benanneoldum hiç korkmayın yüksek değil sadece sık sık emzirin bi sonraki kontrol de artmıyorsa düşecek demektir.
deletedmom763 Benanneoldum gece de dahil olmak üzere sürekli besleyin bebeğinizi uyanmasını beklemeyin devamlı süt verin
Mirayalptekin Benanneoldum sarı şeyler giydirin yıkadığınızda suyuna hep altınlarınızı koyun sarı bi tülbent örtün beşiğinin üstüne ben öyle yaptım geçti çok şükür
Kivicit Sürekli emzir uyandırıp emzir 2 saatte bir diyorlar ama sen sürekli emzir emmezse emememeZse ya da, sağ pompa ile kaşıkla ver sonra sürekli emzir bir de camın arkasından gelen güneş ışığına çıplak bir şekilde koy
Zlyhatuana Benanneoldum işte tecrübesizlik bilmiyosun uyuyo diyip kıyıp uyandıramıyosun ben çok zorlandım 5li fototerapi aldı kan deişimi düşünüyodularda 10 güne 23 e düştü deişim yapılmadı mama ver kesinlikle onsuz düşmüyo malesef
Ejderhahavva Benanneoldum bebeğine şekerli ılık su içir benim oğlum sarilik hiç olmadı doğar doğmaz eve getirdiğinizde annem günde 2 3 çay kaşığı şekerli su verdi şimdi buradan bana saldıranlar olacak ama ben faydasını gördüm eltimin de bebeği 2 aydan fazla sarılık sorunuyla uğraşmıştı söyledim ama benim aklıma gelene kadar ilerlemişti onun bebegimdede yinede siz bilirsiniz tabiki
Zlyhatuana Ejderhahavva biz hastaneye gittik ve dr nin bana söylediği şu bu bebeğr tatlı sumu verdinizde bu kadar yükseldi tatlı su yükseltiyormuş
Momofkerem Benanneoldum merhaba bizim 7. Gününde 13.5di doktorumuz kabul edilebilir bir değer korkulacak bir şey yok kilosu çok düşmemiş sık sık emzirmeye devam et dedi bugün sağlık ocağı kontrolünde hafif kalmış endişelenecek bir şey yok birkaç güne geçer dediler.
Vildanbahar61 Benanneoldum Benimde oğlum sarılıktı en son 14.779 a yükselmişti en kesin çözüm emzirmen sık sık benim oğlumda uyanmıyordu ama ben pes etmedim zorlada olsa uyandırıp emzirdim ve şükür artık sarılığı normal değerine döndü sütüm az diyede pes etme emzirdikçe sütünde çoğalacak Rabbim şifa versin 🙏
Selink Benanneoldum biz daha yüksek değerleri atlattık hiç korkmayın hiç bisey de yapmayın yapacağınız tek şey sürekli emzirmek acıksa da acıkmasa da verin emsin sürekli. çabucacık iyileşsin geçmiş olsun 🌸
SevdaNurumm Benanneoldum canım biz de aynen gecirdik. Dr bize 18 sınır demişti. Bizim ki 17.9 Du bigün daha bekleyelim dedi. Bol bol emzir gece aynı şeklde. Öle 2 saatte bir değil nezaman isterse ver aldığı müddetçe. Bol bol çişini yapsın. Çişle atıcak cünkü. Ve gece cırılcıplak soy beyaz ışık altında uyusun. Sen de yanna yat eğer ağlarsa. Bir de bir veya iki mama ver 60cc... Biz böle yaparak 2gğnde atlattık. Cük şükür ışın tedavisi almadık🙏🏻 umarım sizde bi an evvel atlatırsınz geçmiş olsun😊