Gizemlim Bebegim 4.5 aylık. Aksam 19.30 da mamasını yedi normalde gece 00.30 da verecektim 5 saatte bir veriyorum. Ama uyuyakalmışım aradan 7 saat gecmis😶 cok yorgundum alarmı duymamışım icin hic rahat degil suan ☹️
xxmaydonozxx Gizemlim Bebeğiniz kendisi uyanmadıysa bir sorun olacağını sanmıyorum ama 7 saatte 4,5 ay için çok
agns Gizemlim oğlum mamayla büyüdü Dr. Umuz hiç böyle bişey demedi bize bence 5 saat çok ya tabi siz bilirsiniz
Bebegimm1 Gizemlim 1.5 aylikken ne zman isterse o zman beslerdim acikinca uyaniyorlar bazen aksam yer sabah uyanirdi bebeginiz buyumus aç oldugunda kendisi uyanir yeni dogan donemi gecmis bile boşuna vicdan azabi cekmeyin ileride aliskanlik yapar uyku kalitesi bozulabilir kendi kalkmadigi surece kaldirmayin siz 🌸
Gizemlim xxmaydonozxx doktor 5 6 saatte verebilirsin demisti. Mamayla beslendigi icin sindirimi daha zor olur uyanmazsa 5 6 saatte bir ver dedi. 5 saatte veriyordum ama gunlerdir uyumadigim icin alarmi duymamisim bi an panikle kalktim zaten saati görunce☹️
xxmaydonozxx Gizemlim Bir kereden bir şey olmaz zaten bundan sonra dikkat edersiniz sıkmayın canınızı bu kadar
Gizemlim agns bilmiyorum benim doktorum gece 5 saatte bir ver uyanmazsa dedi. Zaten 1 kere 5 saatte veriyorum sonra hep 3.5 4 saat arası
Gizemlim Bebegimm1 insallah oyledir ya sagolun ben hic 5 saati gecirmezdim gunduz zaten 3.5 4 saatte veriyorum ama bu gece yorgundum bebegimde 2 3 gecedir uyumuyordu sanirim o da yorulmus hic kalkmadı normalde mama saati uyanirdi mutlaka. Alarmi falan kapatmisim ve hic hatirlamiyorum 😶
Bebegimm1 Gizemlim bence artik dinlenin doktor bana kendi uyanmadigi surece kaldirma demisti öyle de yaptim maşallah uykulari gece duzenlidir hic kalkmaz acikmak için tavsiyem kaldirmayin valla burdada goruyorum uyumuyor kac kez kalkiyor diye aliskanlik yapabilir nasil bizler gece uyurken acikmiyorsak onlarda oyleler.yeni dogan olsa haklisiniz dicemde buyumus artik aclik tokluk hissini bilir bebeginiz
Laydaren Ay maşallah, bebeğiniz o kadar saat uyuduysa bırakın uyusun acıksaydı uyanırdı. Misal oğlum o kadar acıkır ki uyurken 3 saati daha hiç geçmedik 😂
Gizemlim Laydaren ya 2 3 gündür hic uyumadı cok huysuzdu gece surekli kıpırdar uyumaz ama bu gece iyice yoruldu galiba hic sesi çıkmadı bende alarmı kapatmısım ve hic hatirlamiyorum. O kadar yorgundum ki bayılmıs gibi uyumusum resmen 😶
Bebegmmm Gizemlim bir kereden birdey olmaz emin ol. Üzme kendini de bundan sonra dikkat edersin hepimiz yapiyoruz bunları istemeden
Gizemlim Bebegmmm evet ya insanlık hali aslında ama iste içim bi garip oldu saati görünce şok oldum 2 alarm kurucam artık. Sanirim yorgunluktan insan naptigini hatırlamıyor
Laydaren Gizemlim bugün ben de bayılmışım akşam 8 gibi çocuğu uyuturken hop gitmişim. 00:30 da açtım gözümü. Bıraktığım gibiydik :) arada sanırım çocuklara da annelere de bir bayılma geliyor
masumbiranne Gizemlim ben bir saat 9 gibi mama veriyom sonra 11gibi uyuyor zaten sonra gece beslenmesi yapmıyorum ben korkma birşey olmaz