Benekist meervenurrr bizde 1 aydir bunu kullaniyoruz oncesinde bio gaia kullaniyoduk bize fayda etmemisti. Nbl’den memnunum
Sineemmm Salih19 entoragermina Kids tavsiye ederim canm güzel Bn kullandım tek seferde bi tüpü içiriyorsun eczacı anlatıyor zaten
Gelecegimsin Sineemmm ne işe yarıyor ben bagısıklık yükseltsin tatilde hasta olmasın diye bişeler arıyorum ve kabız yapmasın
Sineemmm Seydacelep maflor toz hali ishal kesici olması lazımdı bizde kullandık beyaz şaşe maflor yazısı mavi
Kayices Tamamannecim bende kullanmaya başladım 3 aylığız bebeğimde kaka problemi var doktorumuz önerdi bir faydasını gördünüz mü bu konuda
Melekanne91 Salih19 probiyotik kullanmak istiyorsaniz yogurtla verin probiytk yogurt mayasi var vivo ya da buyuyo markasi.ben oglum ek gidaya basladgnsan bu yana oyle yapiyorm
Havvadem En guzelpro probiyotik Eksi yogurta vardir kizlar benim oglum 3 yasinda yogurdun son kalmış 1 kasesini muhakakk ona yediririm 1 haftada yogurt eksidigi icin, malum en bakterili en saglikilisi ona :)
Ecemef Doğduğundan beri biogaia kullanıyoruz şuan 6 ayligiz doktorumuz durumunuz iyi ise en az 1 yaşa kadar kullanmanızı tavsiye ederim dedi
girl_mother Doğduğundan beri biogaga veriyordum ama asla işe yaramadı şimdi burda öneride bulunan maflore başladım tam 5gunde ise yaradi
Gelecegimsin Hmyrk bizde tatile gidecegizde bende bu markayı duydum benm oglum cok kabız oluyr genelde buda ilk tatili olcak tatilde bu kaka probleminden dolayı degilde bagısıklıgı yüksek olsn hasta olmasın diye kullanıcam sizce faydalı olurmu birde kabz yapmz demi
Hmyrk Gelecegimsin benim kızım çoğunluk kabız olan biri zaten. Ama artırmadı ya da tetiklemedi. 2 yaşa kadar da yarım kullandık bu arada
Sineemmm Gelecegimsin bağırsaklarını düzene sokuyor bizede doktor kabızlığı için önerdi hastalık konusunda bi fikrim yok açıkçası yanlış yönlendirmek istemem
Nihalalp Salih19 probiyotik yoğurt mayası var kurutulmuş toz ben günlük süt alıp marketten onunla mayaliyorum günde onu yediriyorum çok iyi geldi kabızlığı unuttuk çok sukur