Salih19 2 yaşında oğlum için probiyotige başlamak istiyorum ama ne almam gerektiğini ve nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Bkmezc AyseninAnnesiiii evet neden probiyotik kullanıyorsunuz bebeklerde ben sadece d vitamini kullandırıyorum
HasretHanim AyseninAnnesiiii probiyotik doğal bağırsak bakterisi demek. Yani normalde bağırsaklarımızda sindirime yardımcı olan bakteriler. O sebeple bebeklerde sindirim kolay olsun, kabızlık vs olmasın diye kullanılır çünkü onların probiyotik mekanizması henüz oturmamıştır dışardan takviye alması gerekir
Deletedmom_33 Salih19 forbine minies probiyotik olanı günde 6 damla olarak kullanıyordum bebeğime ilk aylarda
Sevvalldogan Deletedmom_33 bizde bu markayı kullanıyoruz çok memnunuz bebeğim bunu kullanmaya başlayalı bağırsakları düzenlendi kaka yapmamız düzene girdi gaz problemimiz bitti
erva28 Salih19 merhaba tatildeyiz bende probiyotik bağırsak düzenleyici Hakkında doktordan görüş aldım . Tatilde hasta oldukları İçin bebekler. Kızım 19 aylık maflor dan 6 damla kullanmamı önerdi
Kayices Tamamannecim bende kullanmaya başladım 3 aylığız bebeğimde kaka problemi var doktorumuz önerdi bir faydasını gördünüz mü bu konuda
Benekist meervenurrr bizde 1 aydir bunu kullaniyoruz oncesinde bio gaia kullaniyoduk bize fayda etmemisti. Nbl’den memnunum
rua_da_senhora_das_verdades Salih19 NBL marka tavsiye ederim. Günlük 1 adet alır bebeğiniz. 2 Ay aynı marka. Sonra marka değiştirirsiniz. Ben 10 aylıkken oğluna nbl kids başlamıştım.. 1 yaşta başka markaya geçtik.
Julide00 Salih19 en güzel probiyotik doğal ev yoğurdudur öğlen, akşam yedirin hep öğlenleri içine meyve rendeleyerek.tatli gibi olabilir, akşamları sade veya sarımsaklı cacık olarak yoğurt olarak sunun her gün 😍😍ama tabii ki ev yoğurdu olmasi şartiyla🥰
TheBaby Salih19 Klaire Labs Ther Biotic en iyisi bu. 400 küsür ama 5 ay gidiyor. Eczaneden eve bile buzlar arasında getiriyorsun. Sadece italya da üretiliyor. Eczacına getirtebilirsin. Ben 5 ay bunu kullandım. Dolapta saklıyorsun. Kullanınca hemen dolaba kaldırıyorsun zaman kaybetmeden
Hlyldrm19 Biz doktor kontrolünde biogai kullanıyoruz günde 6 damla, bebeğim daha 2 aylık . Sizde isterseniz doktora danışarak bir tane alın daha sağlıklı olur