hellomom Bakın ben katkı maddelerinden bahsetmiyorum. Otistik çocukların beyinlerinde tespit edilen alüminyum, cıva gibi maddelerden bahsediyorum. Genetiği değiştirilmiş mikroplardan, civcic embriyolarından bahsediyorum. Yediğim içtiğim neyde bunlar var söyler misiniz? Sizin çocuğunuzu koruma mantığınız ya sev ya terket diyenlerle aynı mı? Her şey zararlı olabilir evet ama elimden geldiğinde çocuğumu korumak zorundayım, bunun bilincindeyim. Çünkü o bana Allahın emaneti. Ben onun tertemiz bedenini ve fıtratını Allahın huzuruna başka insanların ve hayvanların genetiği ile oynanmış hücreleriyle çıkarmak istemiyorum. Evet içeriğini bilmediğim hiçbir şeyi çocuğuma asla yedirmiyorum ve kendim de yemiyorum, ilaç kullanmıyorum, çocuğumun ateşi çıkınca calpol vermiyorum gerekirse saat başı uykumdan uyanıp duşa sokuyorum defalarca. Zor ama meyvesini alacağım ilerde insheallah, buna inanıyorum.Hatta size bir şey diyeyim mi? Yaklaşık iki hafta önce eşime dedim ki "Bak bugün ne öğrendim, bir kadın vücuduna kimyasal bir madde sürse sonra bebeğini emzirse ve yarım saat sonra bebeğin idrarını verse o kimyasal bebekte çıkarmış "
Kocama bunu söylediğim günden beri bana bulaşık bile yıkatmıyor kendisi yıkıyor hepsini.
Ve lütfen kendiniz hariç herkese hiçbir şey araştırmayan cahil muamelesi yapmayı bırakın. İnstagramdan okuduğumuz bilgilerin doğruluğunu değil delil diye gösterdikleri şeylere bakın istedim. Mesela aşı prospektusleri? Size göre bunlar da mı doğru değil yoksa?