Esrazorlu61 minikbirsuperisii00 aynen bende ben normal yemek tatlı. Falan çekmişti canım böyle taş toprak kuş yemi hiç olmadı çok şükür 🤭
Halimea Esrazorlu61 küçük kızımda diş macununun o güzel kokusu her fırcalıdıgımda disimi ,kokusu cok hosuma gidiyodu , naneli seker yiyiyodum😅 sürekli…. Büyuk oglumda seftali ve patlıcan cekmisti Ortanca oglumda erikle cıg köfte
Esrazorlu61 Anneko 😂😂 kokuları öyle geliyor ama tatları aynı değil malesef iyiki eşiniz izin vermemiş
Momonlyn Esrazorlu61 Sigara içmem normal de ama çok sigara aşerirdim eşim izin vermediği zaman, o içerken onun dumanını içime ceke ceke oh diyordum oda gülerdi bana 😅
Deletedmom737383 Esrazorlu61 Benim bi tanıdığım da asla sigara içmez içenin de yanında durmazdı. Ama hamileyken sigara külü aşerdi kocasının küllüğe söndürdüğü sigaranın küllerini yermiş hep 🤣
Duyulurum Esrazorlu61 hangi kuştu acaba merak ettim 😅 ben sirke içmek istemiştim aşırı güzel geliyordu kokusu ve içmiştim bir yudum yana yana ☺️
Deletedmom_32 Ya ben de acayip naneli şeyler istiyordum naneli sakız naneli şeker diş macunu hele günde üç dört kere diş fırçalardım birde çok buz yedim kütür kütür 😄sigaranın dumanını içime çekmek isterdim 🥴
Halimea Deletedmom_32 Deletedmom_32 Ya ben de acayip naneli şeyler istiyordum naneli sakız naneli şeker diş macunu hele günde üç dört kere diş fırçalardım birde çok Bu ben 🤣
Ssssraa Ölü pidesi aşermiştim, resmen pideciyle konusup cenaze olduğunda bir tane de pide bana ayırttırmışlardı. Bir gün de eşimin kafasında bere vardı kafasını limona benzetip canım limonata çekmişti 🥹
Deletedmom_54 BelisMelis411 baklavayı lahana turşusuna sarıp yedim aşşşırı güzeldi tadı hala damağımda
Laydaren Esrazorlu61 beyaz sabun, patatesin üzerindeki toprak, üzerine yağmur yağan çakıl taşı, İncirli duş jeli :) hepsini de yedim.
Ciibiilii Esrazorlu61 arkadasım sıvı sabın aşermişti yiyemiyor die aşırı üzülüyordu tüm gün şişe elinde geziyordu koklayarak😄 kardeşimde kapıt çiğnemek istiyordu bide kalem silgisi olurya arkasında onu çiğnemek istiyordu😅
Snm_ttr73 Esrazorlu61 ilk aşerdiğimde nara aşerdim kocamın ailesi almadı ama hamileliğim boyunca küle aşerdim yedim de son haftalarda yoldan geçerken bir hanım teyze yün yıkıyordu canım çekti annem yememe izin vermedi elime biraz tutuşturdum koklaya koklaya 10 km yol yürümüştüm 😅
Snm_ttr73 Snm_ttr73 ama ben anemi hastasıyım hamilelikten öncede hem kansızlık hem Demir eksikliği vardı doğumdan sonra bir kaç ünite kan verildi 🤷🏼♀️
masumbiranne Esrazorlu61 benim kedim kedi mamasını yiyordu kıtır kıtır ama nasıl kokdu nasıl canım cekdi anlatamam bende nesquik alıp yemiştim ama gözüm hep kedi mamasindaydi
Fasulye12 linamommmmm yaaaaa beyaz sabunnnn 🤦🏻♀️Bende beyaz kalıp sabunun tadına bakmak istiyorum diye ağlamıştım 😂