Esrazorlu61 Arkadaşım 5 aylık hamile eşi kuşların yemini değiştirirken canı kuş yemi çekmiş dayanamamış almış yemiş bana çok tuhaf geldi canı kuş yemi çeken bir hamileyi ilk defa duydum sizinde hamileyken ilginç gelen tuhaf aşermeleri iz nelerdir Merak ettim başka ne canı çekenler var🤭
neslicanben Esrazorlu61 toprak yemiştim 😬😂 ama bu hamilelikten değil demir eksikliğinden. Hamileykende iyice o istek arttı bende yedim 🤓
Anneko Esrazorlu61 duş jeli takıntım var sürekli değişik kokulu duş jeli almak istiyorum hamileyken de çikolata duş jeli aşermiştim eşim yememe izin vermediği için ağlaya ağlaya koklamıştım ama sorun hamile olmamdı yoksa normalde de duş jeline bayılıyorum hamilelikten sonra tadına baktım çikolata tadı gelmedi 😂😂😂😂
NoMental simiyyy hatırlıyorum yaaa baya gülmüştüm ama normal yani insanı koku renk herşey tetikliyo bi anda canı o şeyi yemek istiyo bende kokulu silgi ısırmıştım😅😅
Fasulye12 linamommmmm yaaaaa beyaz sabunnnn 🤦🏻♀️Bende beyaz kalıp sabunun tadına bakmak istiyorum diye ağlamıştım 😂
aylizinannesiii neslicanben doğum öncesi bekarken doğum sonrası Toprak bulup yiyorum ama kansizliktan sanırım kokusu burnuma geliyor🥲😀😀
Esrazorlu61 minikbirsuperisii00 aynen bende ben normal yemek tatlı. Falan çekmişti canım böyle taş toprak kuş yemi hiç olmadı çok şükür 🤭
Gmznr2909 minikbirsuperisii00 aserme tamamen psikolojik ve genelde kaynanasiyla ve ya kalabalık yaşayan ya da eşi ile sohbeti iyi olmayan kadınların kendilerini gebelikte korumak işin beyninin oynadığı bir oyun ban hamileyim bana dokunmayın mesajı bir nevi.. Bende hiç asermedim
SerapKonan minikkus_1_5 ahahah toprağı yiyip peçeteyi yememen gerekmiyor muydu 😅bu ters te bi işlik var 🤣
9876anne Sıgara külü,kuru nane,kuru çay avuç avuç yerdim Not:ömrüm boyunca hiç sıgara içmedim ama nedense külünü aşerdim doğum yapana kadar.
Esrazorlu61 Anneko 😂😂 kokuları öyle geliyor ama tatları aynı değil malesef iyiki eşiniz izin vermemiş
Badebusra Esrazorlu61 dove kalıp sabun aserdim. Böyle markete gidip kokluyorum rüyamda köpüğünü yaladigimi görüyorum ağlıyorum uyanınca ama 5 ay boyunca eşimden sakladım dalga gecicek diye 😂😂 doğum yapicagim aksam falan söyledim ve ayrıca sabun hiç yemedim ama aklımda bir gün mutlaka o sabunun tadına bakacağım😂
ikra_keles Esrazorlu61 söylesem mi acaba 😂kız şu ytonglar var ya inşaatlarda filan kullanıyo ondan acayip aşeriyodum 😬resmen tadı ağzıma geliyodu 😅sonra bağımlılık yaptı heralde hep yiyesim geliyodu 😂😂
Kbrbisi28 ikra_keles ben çok yedim 😁 ne eksikligindendir bilmiyorum resmen damagimda yemisimde tadi kalmis gibi geliyordu hamileligim boyunca en normal aserdigim heralde adana durum ve kokorecti 😁
Yildizzztml Esrazorlu61 bayramdı kaynanamda hanım eli kolanyasi almış ama nasıl koktu içmek istemiştim izin vermediler diye ağlamıştım 😂 sonra minik parmağıma degdirip yalamistim 😂
oznurabd Çay aşerdim ve tutamıyordum kenidimi bazen yiyiyordum 😄 Dışarı çıktığımda canım ağaçtaki yaprakları çimenleri falan yiyesim geliyordu.
Kbrbisi28 Buz aşerdim kütür kütür erik yer gibi buz yedim dogurasiya kadar kizim su an hep zibinli durmak istiyor 😁😁 ustunu giyinmek istemiyor hic 😁