Sjdkjdkd12 Kredi borcum vartemmuzda odeme baslanmasi lazm 9 bin tl asla odeme imkanimiz yok odenmeyince ne oluyo fikri olan varmı
Ondina Sjdkjdkd12 merhaba, 2014 te ödemeye başlamam lazımdı, o dönem çalışmadığım için ödeyemedim. İcra takibine düşmüş bir süre sonra, 2018 de tebligat geldi. Tesadüf yapılandırma varmış, başvuru yaptım. Yapılandırma ile ödemiştim.
smmamons Sjdkjdkd12 bütün hesaplarınıza bloke koyuyorlar bankada hesabınızda para veya altın var mı varsa bloke ediyorlar ve borcu ödeyene kadar açmıyorlar. Ben o aşamada mecbur ödemiştim sonrasını bilmiyorum
Deletedmom27337 Sjdkjdkd12 2015 te bitti hala bişey olmadı şükğr. Çalışmıuorum üzerime bişey yok. Sadece kredi kartım var onuda aktif kullanıyorum
hemsire09 Sjdkjdkd12 belli bir zaman sonra olır sanırım hiç bilmiyorum ben de birkaç aydır ödemiyorum
Bebegimveben22 Ondina yapilandirma ile odeyince fark ne oluyor,aldiginiz kadar mi odediniz yoksa tufe faziziyle mi odediniz
Ondina Sjdkjdkd12 yapılandırma olduğu için faizi düşmüştü baya, 11.500 12.000 olmuş. Gecikme faizi olmuş halini hatırlamıyorum, yapılandırmayı 36 aylık yapmıştım.
smmamons Sjdkjdkd12 o zaman sorun olmaz benim maaş hesabımla altın hesabım bloke edilmişti taksitlendirme bile yapmadılar hesabınızda borcu ödemeye yetecek miktar var deyip bütün altınları borca gitmişti bide üstünde 4bin faiz ödemiştim 🤦🏻♀️
Deletedmom27337 Sjdkjdkd12 yoo hala vergi dairesinde. Arada bakıyorum e haciz gelmiş mi diye o da yok :) beni unuttular heralde 😂
kaymakliekmekkadayifi Sjdkjdkd12 yanlis yonlendirmek istemem asla ama benim 2 sene once odemelerim basladi 18 bn tl borcum vardi toplamda odemedim su an 14 bin gecikmede 10 bn vadesi gelmemis toplam 24 bin borcum var faiziyle. Vergi dairesinde borcum ana herhangi bir işlem yapilmadi henüz. Bundan dolayı haciz geliyor mu bilmiyorum. Ama nerdeyse her sene bi yapilandirma cikiyor biraz daha bekleyip yapilandirma yapabilirsiniz belki.
Uykusuzzz Sjdkjdkd12 ben 2018 mezunuyum ve hala ödeme yapamadım. Bilerek yapmamazlık değil elimde yok olmadığı içinde ödeyemiyprum . Vergi dairesine düşmüş borcum orayı aradım ve üstünüze herhangi bişey kayıtlı değilse sorun olmaz ama işe başladığınızda ödemeniz gerekir denildi.
Zeynoduha Sjdkjdkd12 gecikme zammı ekleniyor her ay için. Bağlı olduğunuz ilin vergi dairesi bildirmediği sürece bişey olmuyor benim 2017 de ödemem başlamıştı 2021e kadar ödemedim şuan taksitle ödüyorum. Farklı ilden bir arkadaşımın hesabındaki tüm parayı almışlardı.
Ruzz-Batu Sjdkjdkd12 faiz isliyor sonra bir gun maliye tarafindan hesaplariniza ansizin bilgj verilmeksizin bloke koyuluyor blokeyi kaldirmak icinde hesaplarinizda toplam ne kadar para varsa onu yatirmaniz isteniyor bir kurus bile indirim yapmiyolar bunun icinde
Tuba_2020 2009 mezunuyum, pek üstüne düşmemiştim.. E haciz geliyor.. Bi şekilde karşınıza çıkıyor ve ödemek zorunda kalıyorsunuz.