Herkescokitici06 Canlarım malum havalar ısındı ne yaptıysam ne kullandiysam terlemeye birebir deodorant bulamadım. Deodorant roll on ne varsa kullandım ama yok su icinde kalıyorum ve bu durum beni acayip rahatsız ediyor. Kullanıp memnun kaldığınız birşeyler var mı ?
Grlnl Herkescokitici06 doğumdan sonra üstüme yapıştı benimde. Geçen nisan ayında doğum yaptım haziranda gece 4 e kadar sıcaktan uyuyamazdım. Bütün hormonlarım bozulmuştu resmen. Şuan sanki daha iyi gibi ama hala var. Ben çözüm bulamadım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ En azından artık çok kokmuyor ilk aylar çok kötü kokardı 😢
neslicanben Herkescokitici06 benim de doğumdan sonra koltuk altı çok terliyor ve inanılmaz kötü kokuyor. Çözümü duştan sonra karbonat sürmekte buldum. Kokuyu tamamen kesti ama terlemeye çözüm olmadı
Herkescokitici06 neslicanben koku yok çok şükür ama su ya bildiğin su oluyorum. Geniş birşeyler giyiyorum hep
Luna_woman Herkescokitici06 Tereson dene tatlım ben memnun kaldım daha yeni başladım ama sen de bir dene yorumları incele istersen
Herkescokitici06 Luna_woman tşk ederim. Bayram da geliyor illa öpüsecez fln akrabalarla. Kokudan sıkıntım yok çok şükür ama su yani görüntü beni rahatsız ediyor
Luna_woman Herkescokitici06 Bende T—shirt lerdeki ıslaklığı sevmiyorum atlet kol giyince de ıslaklık oluyor.Bunu çok tavsiye etttiler koku değil gece yatmadan sıkıyorsun zamanla terlemeyi bitiriyor diyorlar.
Cindy_35 Herkescokitici06 dove markasının sabunlu roll on u üstüne tanımıyorum asla pişman olmazsın ☺️
41umay Herkescokitici06 rahatsız olduğunuz şey terlemekse bilemicem ama ter kokusuysa koltuk altlarınıza karbonat sürün ve sonra bana dua edin istediğiniz kadar terleyin sıfır koku kesin çözüm hemde hesaplı 😅
Hilalasena 41umay inşallah deneyeceğim faydası olur bende koku var sadece öyle su gibi terleme yok duş alirim iki saat sonra kokmaya başlarım hergun duş almaktan bıktım duştan sonra mı karbonat sürelim krem gibimi yapcaz yoksa öylece mi surcez
yusufmertmom Herkescokitici06 yves rocher rolonları çok iyi. Ağda sonrasında bile direk sürsen asla yakmıyor. Kokuyu baya alıyor terlemeyiz azaltıyor