BeBeU BirPatiSever nuna cudl , bebeğimin ilk doğduğu zamandan beri kullanıyorum Parasını sonuna kadar hakediyor ❤️
Kubrasrtb41 BirPatiSever kesinlikle mamadus Sıfır almanıza hiç gerek yok dolap uygulamasından aldım 80 TL ye taş gibi👌🏻
syhnymk TommyBaby fierra- çok memnunum.tek başıma kullanımı da çok kolay. 12 kgya kadar taşıyor. 229 tl şuan trendyolda.
Marselinannesi Neko start kanguruyu tavsiye ederim çok rahat kullanmı. Bebeğinizin boyuna göre bacak arasına göre sürekli ayarlıyabiliyorsunuz. Yenidoğandan büyüyene kadar kullanabilirsiniz. Kumaşı da pamuk. çocuğun ergonomisi için en iyilerden biri.
Tugrafra Zeliff kaç aylıkken kullanmaya başlamalıyız kanguruyu bendede var bebeğim 2,5 aylık erkenmı henüz
Zeliff Tugrafra ben 4 aylıkken almıştım ama önce alsaydım yine kullanırdım benim söylediğim model yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Diğerleride yenidoğan aparatıyla oluyormuş galiba
PurpleTail Tugrafra 3 aya kadar dling kullandık sonra kanguruya geçtik. Bu ürünün yenidoğan özelliği de olduğu için sorun olmadı.
KaanAnnes Kesinlikle mamadus canım hiç pişman değilim ve omuzları sırtı hiç ağrıtmıyor desem olur 👍 kaliteli ve kesinlikle tavsiyem .
zeytindalii BirPatiSever boba x kullanıyorum . tuniko.com a bakın bir de Instagram bebeğini giyenler kulübü
Vera1810 Aycandmr merhaba bu kanguru her yone kullanılıyor mu. Kaç kiloya kadar. Ve yenidoğandan itibaren mi kullanılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Daniel BirPatiSever babybjörn harmony 3D modelini kullanıyorum biraz pahalı ama çok rahat ,chiccoda aldım ama babybjörn kadar iyi değil
yusufmertmom BirPatiSever britax derim ama bukwbilir misin bilmiyorum. Can yeleği gibi giyiyosun hepsi bu kadar,😂
Aycandmr Vera1810 yenidoğan dan itibaren kullanıyor evet bebeğinle beraber büyüyebilen kanguru. Bu kangurunun sayfasını araştırmanızı isterim evet her yöne kullanılabiliyor ama öne dönük şekilde tavsiye etmiyorlar genelde 15 dk anca. Gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum ben çok beğenerek aldım çok araştırdım en güvenilir bulduğum marka 🤍