Deryadila Kızlar merhaba ben bebeğime prima kullanıyorum ama bimin şu meşhur bezini çok duyuyorum kullanıp memnun kalan var mı bende almayı düşünüyorum
Evremmerve Deryadila bende sizin gbi Prima kullanıyorum merak Edip geçen bimden aldim kullanıyorum pişik vs. Olmadı (devamlı pişik kremi kullanıyorum). Sızdırma da yapmadı hiç bir sıkıntı yaşamadım. Aama Prima arasında dokusal olarak baya fark var eline alınca anlıyor insan
Byzgl_2019 Deryadila a101 bezi kullanıyorum çok memnunum doğduğunda 2 paket prima prematüre kullandık ondan sonra a101 e geçtik 6 aydır hiç değiştirmedik
Palestinianbride Deryadila içinde losyon krem vb maddelerin olduğunu açıkça belirten bezleri kullanmak benim içime sinmiyor molfix soft pure veya pampers pure protection tavsiye ederim klasik yeşil molfix değil bahsettiğim ambalajı beyaz denemenizi tavsiye ederim
Ahanife Deryadila ben de denemek için aldım ve hiç memnum kalmadım pişik oldu bebeğim molfix kullanıyorum memnun öneririm her serisinden de memnunum
hafsahamza Ben kızım da Prima kullanıyordum sürekli sızdırıyordu BİM'in bezini kullandım müthiş memnun kaldım şu an Oğluma da kullanıyorum çok memnunum fiyat olarak da memnunum Tabii ki😂😂
Deletedmom212 Deryadila ben ogluma prima kullanıyodum bimin bezine geçtim gayet memnunum şimdiye kadar hiç taşma olmadı pişikte olmadı. Gece uykusuna yatmadan değiştiriyorum sabaha kadar kalıyo bi sıkıntı yaşamadım canım
Ayseciginannesi Deryadila benim eltilerim cok memnundu bende inandim aldim ama kizim cisini yapinca bezin dis tarafida nemli oluyodu, bide kizimin poposu islak kaliodu bez kuru tutmuyo emse bile. Ben sleepy kullaniorm cok memnunum
Omerinannesii Ben ilk doğduğunda molfix kullandım çok sızıyordu BİM’in bezine geçtim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım akşam bağlıyorum uyumadan sabah kalktığımda sızma vs birsey görmüyorum.
Miro Deryadila büyük oğlumda kullandim cok güzel emiyor simdi ikinci çocuğum doğdu molfixle basladim ama molfixden hiç memnun kalmadim öneri uzerine A 101 kendi bebek bezini aldım cok memnunum ne bir taşırma ne pişik fiyati 20 tl tavsiyebederim
Rhk01 Miro bende soffio yu merak ediyorum prima bittiğinde bi kere alıp denicem kaka taşırıyomu boyutu nasıl. Emici alan heryerinde mi..
ElmaliTurtamm Deryadila değişik bi kokusu var kremli olduğu için pek önerilmiyo bizde bi sefer kullanmıştık
Esmmstf2016 Deryadila ben 3 paket kullandim ilk 2 sinden cok memnundum uretici firma degismis son pakette rezil oldum gunde 3_4 kez ust degistim surekli sizdirdi simdi molfix kullaniyorum asiri memnunum ne pisik ne sizdirma 🖐