Zeyzey20 Sariligimiz 17 oldu erken doğum yaptığım için ağır geciriyomus bebiş ne yapicam bilmiyorum yarına kadar düşmezse hastaneye yatış olucak 😔😔 ne yapabilirim ?
Deletedmom280 Zeyzey20 cnm korkma sakın sen emzırmekten baska Br sey yaoamzsn en kotusuu hastaneye yatsa bile hıc korkma Bı gce kuvezde ısın verck ler sende yanında olacaksın ve bbegin cok daha saglıklı olcak
Lylknt01 Zeyzey20 sağlığı için yatması gerekiyorsa yatsın cnm benim kızımda da var biraz ama geçiyor çok şükür
Farahzeynep Zeyzey20 bol bol emzirin, emzirmeniz yeterli değilse mama takviyesi yapabilirsiniz, biz mama takviyesi ile atlattık 18e çıkmıştı bizimki de 🙄
[silindi] Zeyzey20 emzir canım sarılık açlıktan oluyor emerken uyuyorsa sütünü sağ ver biz mamada vermiştik ayrıca 1 gecede düşürdük sarılığı çok şükür gecmis olsun inşallah atlatırsınız başarabilirsin bütün gece besle
Zeyzey20 Deletedmom280 çok sağ canım bizede oyle dediler hem bende yanında oluyomusum oyle söylendi insan yinede istemiyor tabi hayırlısı neyse o olsun inşallah yatmayız düşer 1 haftadır emziriyorum saat başı ama pek ise yaramiyor
Zeyzey20 [silindi] [silindi] sürekli emziriyorum mamaya suan tercuh edemiyorum cunku biberonla ıcmiyo inşallah bizimde gecer
Deletedmom280 Zeyzey20 bnm kiz 1 hfta kaldı kuvezde gunde yarım saat gore bılıyrdm cok cok cok zordu sen hep yanında olcksn en azından umarm gerek kalmzda
Lylknt01 Zeyzey20 tam geçti sayılmaz ama bol bol emzir bnmki çok uyuyor saat tutuyorum ve üstünü sarı tülbent le ortuyorum ve kehribar kattım yanına yani kimden ne duyarsam yapıyorum inanç meselesi altında takarsan iyi geliyormuş
Minik_mucizeem Zeyzey20 bol emzircen gerçi sarılık aşırı uyku yapıyor emmiyorlar bizimkide hastanede yattı bilubrin 21 e kadar yukseldi fototerapi gördü gözlem altında küvezde kaldı sonra iyi oldu şükür
Esraogey Zeyzey20 Philips acente al kesinlikle anne memesine en yakın biberon ona alışıp seni de bırakmıyor bir de biberonu uyuyorken ver biberon oldu ayrımına varamasın meme sansın alışmasın
Farahzeynep Zeyzey20 philips avent 1 numara öneririm, kızım 4 aylık hala emerken yoruluyor,öyle yavaş akıyor. Denemenizde fayda var
NhL Zeyzey20 bol bol emzirin faydası olabilr bi nebze. Kızımda 17 ile hastaneye yatmstı iki kere ve uzayan sarılıgmz vardı 3 ay sürdü. Mavi ısık altında kalınca düşüo umarım tez zamnda gecer 🙏