UMAY25 Biricik_11 ya büyük halininde hiç yüzü değişmemiş çünkü bizim siması o yüzden aklımızda kalmış ama bir türlü bulamadık kafayı yedik 😂
Biricik_11 Blackcloud Evet yaa tebrik ederim seni👏 Bu arada nasılsın kuzum uzun zamandır denk gelemiyrum sana en son doğum için gün sayıyordun
agns Blackcloud adam hepi topu 3 dizide oynamış Sakarya Fırat ateş böceği kara ekmek o değil yani bu oynayan elaman kendi de unutmuştur zaten. 🙈
UMAY25 Biricik_11 sen bulursun bacım çocuğun gözler yine aşık kendi sıska ve uzun 😂 hadi bacım bulsa uyuyalım canın yerem
UMAY25 Melisa59 bende dedim valla bacım bi türlü çıkmadı ama çok tanıdık ya valla uykum kaçtı be saat 4 den beri ayaktayım
Blackcloud Biricik_11 İyim elhamdülillah balım doğum yapalı 43-44 gün oldu. Her zaman girmiyorum burayada eski tadı yok. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Biricik_11 Blackcloud Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah Bende iyiyim kuzum çocuklarla uğraşıyorum. Buraya giriyorum ama dediğin gibi eski tadı yok eskilerden pek kimse girmiyor artık
Blackcloud birtutamsac Sağol kuzum Allah razı olsun, iyiz elhamdülillah kalbinde ufak bir problem var biraz onun dışında iyi şükür. Sen nasılsın? 🥲🌸
Blackcloud Biricik_11 Sağol canım amin inşAllah, Allah razı olsun. Rabbim daha iyi etsin inşAllah, evet kimse kalmadı eskilerden.🌸