ikikoalaanasi Laydaren en mantıklı olanı unisex kıyafetler almakmis vallahi 🤷 şuan ki aklım olsaydı öyle yapardım 😀 teşekkür ederim
Deletedmom_33 ikikoalaanasi giyer niye giymesin ben bu tarz beyaz havuçlu diğeri çiçekli olan var kız tulumu eşimin kuzeni verdi onu giydiriyorum oğluma 😅 pembe giydiriyorum. Kız reyonundan alıyorum bazen kiyafet içinde pembe vs olan öyle aşırı kız şeyi görünmeyen
ikikoalaanasi Cgl123 zaten çok az giydi ama oğluma evin içinde giydirsem tulumun son halini düşünemiyorum 😂
Bugsbunny1 ikikoalaanasi bende oğlan çocuğu arıyorum 🤣 saçlardan kız sandım yorumları okuyunca dedim galiba fotodaki çocuktan bahsediyor 🙈😲
ikikoalaanasi Bugsbunny1 hahaha dışarda da kız mı diye soran çok oluyor 😂 yakında oglani berbere atip kurtulacağız 😀
Merialp ikikoalaanasi ben evde oglumun bütün kiyafetlerini kizima giydiriyorum 😅 hatta disari parka cikarkende giydiriyorum unisex olan seyleri 😊
ikikoalaanasi Merialp ya bence de hiç sakıncası yoktur ama en yakın olan eş faktörü bile ‘erkek şeyi mi giydirdin’, ‘kiz şeyi mi giydirdin’ diye sorgulayinca cekiniyorsun 😀