ikikoalaanasi Bunu da buraya sormazsin demeyin sjsjs kızıma giydirdigim tulum vardı. Bugün kuculenleri kaldırıp birisine vereyim dediydim ama bu tulumu oğlumda yaz günlerinde giyebilir diye düşündüm 😂 giydirdim ama nasıl durdu sizce? Giymesin mi, giysin mi 🤔
Egelim ikikoalaanasi Ya bana olmaz gibi geldi ama :) Siz yorum da oğlumun üstünde demeseniz, kızınıza ait fotoğraf sanacaktım ☺️ Saçlara maşallah 🌸
ikikoalaanasi Elika00 önü biraz pileli diye şey etmiştim 😀 dışardan bakınca nasıl durur diye merak ettim
Elika00 ikikoalaanasi kız ben 9 ay kız diye bekledim bi doğdu erkek pembe pijamalar giydirdim şimdi de mor pembe tişörtler giydiriyorum renk ayrımım yok pembe çok almamıştım zaten 2-3 şey almıştım hep unisex giydiriyorum ama giydir el kadar bebe birşey olmaz
ikikoalaanasi Egelim ben de pilelerden dolayı birazcık tereddütte kaldim. Sevdiğim tulumdu kıyamıyorum sanırım 😀 neyse dışarı olmasada evde giysin, illa giyecek sjsjjs
ikikoalaanasi Elika00 evin içinde giydirdigim zaman bile eşim sorguluyor 😂 ama giydiririm ev içinde teşekkür ediyorum
Laydaren ikikoalaanasi ben hep unisex kıyafetler giydirdim. Oğlumun da sizinkine çok benzer yeşil bir tulumu var.
ikikoalaanasi Laydaren en mantıklı olanı unisex kıyafetler almakmis vallahi 🤷 şuan ki aklım olsaydı öyle yapardım 😀 teşekkür ederim
Egelim ikikoalaanasi Ben de onu diyecektim, evde değerlendirmek en makulü. Dışarı da kız mı erkek mi sorularına maruz kalmazsınız en azından :))
Cgl123 ikikoalaanasi Yaaaaa şimdi bulunmaz ki ooo az giydir de satılığa çıkar bizimkilerde faydalansın bacım 😂😂😂😂
ikikoalaanasi Cgl123 zaten çok az giydi ama oğluma evin içinde giydirsem tulumun son halini düşünemiyorum 😂