ygzrope ahahahah😂😂 kusura bakmayın güldüm 😂 çünkü yazdığınız şeyleri yapan 16 aylık bir oğlum var 😂 koltuklarda yastık bırakmaz yastıkları indirir üzerine basıp koltuğa çıkıp cam kenarına çıkar 😂 tekli koltukları ittirip arkasına girer ve prize dokunmak ister gözümün içine baka baka yapar ki tepkimi görsün hemen yanına gelince kahkaha atarak kaçar 😂 çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırmayı öğrendi sürekli düğmelere basar çevirir çalıştırır çareyi fişlerini çekerek buldum 😂 kirli sepetini boşaltır dağıtır, fırın kapağını açmaya çalışır😂 klozete elini sokmaya çalışır 😂elimde bardak görse hemen cıssss diye dokunmak ister 😂 korkmuyor sıcağı hissedip cısss diyecek illa 😂😂 her yere tırmanmaya çalışır 😂 kapı eşiklerini söktü 😂 tencere kapaklarımı kırdı 😂 ya bilmiyorum bazen zor geliyor ama sonra diyorum ki normall🥰 alıştım yani öyle öyle büyüyecekler yaptığım şey her şeyi anlatmak oldu bıkmadan anlasana da anlamasa da anlatıyorum anlıyor mu dinliyor mu bilmiyorum ama yapmaya çalışıyorum yapma etme dediğim bağırdığım da oluyor.. Merak, keşif, fıtrat hepsi birleşince böyle oluyor galiba 😂 aman canları sağ olsun. Tehlikeli olabilecek şeyleri ortadan kaldırıp alan sağlıyorum ona merakını gidermesi için 🥰 geçenlerde burada ağlıyordum yoruldum diye şimdi de gülüyorum ahaha 😂😂