Gly_87 Sedaekrem eger pipetli kullanabiliyorsa munchkin suluk tavsiye ediyorum,baska bi anneyede yazdim kesinlikle memnum kalacaksiniz,evin heryerine firlatiyor banamisin demiyo 🤣🤣
Smnl Sedaekrem avent almayın paranız boşa gider. 2 ay anca kullanabildik. Nuk 360 aldım sonrasında cok memnun kaldık tavsiye ederim
Okali Sedaekrem mamajo ve wee baby aldık ikisininde ucu sızdırmaz şekilde. Sanki wee baby daha çok sevdi
Denizzz88 Sedaekrem biz şuan pipetli kullanıyoruz 13 aylık skip hop marka. Daha küçükken pipetliden önce chicco alıştırma bardağı kullandık oda çok güzeldi hiç akıtma yapmadı
Metee1616 Sedaekrem nuk öneririm magic cup kullanıyorum çok memnunum dışarısı için chicco pipetli yalıtkanlı suluk almıştım 2 hafta kullandık sadece şapır şapır akıtmaya başladı
Sumeyye068 limonkolonyasi merhabalar biz de ek gıdaya geçeceğiz . 6 aylık olacağız yakında . Sülük arıyordum yorumunuzu gördüm. Acaba içebiliyorlar mı dediğinizden
birfincantuzruhu Sedaekrem 7 aylıkken almıştım avent pipetli şuan 19 aylık kaç defa fırlattı attı dişiyle pipeti koparmaya bile çalıştı ama maşallah taş gibi hala direniyor garibim 😂
Aysnralper Elaninannesiiii evet bende çok memnunum akıtmada yapmadı bi kaç kişi akıtma yaptı yazmış ama gayet memnunum
Aslannaynur Elaninannesiiii Kapatırken bi kaç damla akıtıyormu sizinkide pipetn ucundaki akıyor sanırım
Karanimo Benimki de 8 aylık ben Skip Hop marka aldım. Normal aventin alıştırma bardağı da var dönüşümlü kullanıyorum ikisini de 😌
theAna Sedaekrem avent pipetli var biz de. Bebeğiniz küçükse büyük gelebilir ama munchkin de çok güzel yattığı yerden falan içebilir çok rahat.
Tugce Sedaekrem Bebeğiniz 8 aylıksa nuk magic cup tavsiye ederim. Onda içtiği gibi alıştırma bardaklarında içemiyor. Şimdi 11 aylık alıştırma bardaklarını sadece diş kaşımak için kullanıyor.
bombacimulayim Skip hop kullanıyoruz çok memnunum. Yedek olması İçin bir tane daha aldım o da akıtmıyor
Fundabshn Philips Avent Eğitici Bebek Alıştırma Bardağı 6+ Ay 200 ml kız ve erkeği mevcut henüz almadım ama bunu almayı düşünüyorum 🌸💐
walkingmom Sedaekrem nuk first choise aldık damlatmıyor öneririm ancak kızım içmek yerine ısırıyor e bebeğin küçük biberon sulukları oluyor ya onla içiriyorum şu an 😅 nuktan be kadar içtiğini anlayamıyorum hiç içmiyor ya da 😅
TalentedMom Sedaekrem Chicco nun alıştırma bardağı çok güzeldi philips avent almıltım ilk ama hep akıttı oğlum hiç içmedi onunla ama Chicco çok kullandık