cydcvk Bendenizsirine çok rahatsız ve yaz için çok koyu görünüyor canım yaşın önemi yok her yaşta istediğimi giydim kimseyi de yargılamam benim annem 68 yaşında hergün mayosunu giyip denize gider ama dediğim gibi rahatsız duruyor
Deletedmom_36 Bendenizsirine Aciklara gore o kadae guzel kiyafetler varken boyle birsey giymezdim🌝malesef begenemedim
Efeninanne_sii Bendenizsirine daha bahar renkleri olabilir bence canlı renkler manken esmer elbise koyu ben bi bunaldm 😬😁
mislinabebek Bendenizsirine birazda keşke yoruma açık şeyler sorduğunuzda yorumlara sitem etmeden kabul etmeyi bilseniz😂
Bendenizsirine cikolatahurma 80 aslında dar biliyorum ama gider diye söyle bir gözümde canlandırdım 😀
Yazannesi1 Bendenizsirine ablam 10 kere yaşını yazacağına boyunu kilonu yazsan daha iyi olmaz mı gözümüzde canlandırırdık en azından 😀 elbisenin renkleri güzel değil o ayrı ama belki size yakışır bilemedim
Yazannesi1 Zeliff aaa bu ara forumda bu moda oldu bilmiyor muydunuz 😵💫 soru sorup doktorum sorun görmedi size ne demek 🤦🏻♀️ Ya da post açıp fikir sorup terslemek
ikikoalaanasi Bendenizsirine yok ya kilolulara böyle elbise gitmez. Etlerin löpür löpür fışkırır. Bence başka bir şey bak
Adarenn Bendenizsirine beğendiysen hic kimsenin ne dediği önemli değil insan bir kiyafetin içinde kendini mutlu hissediyorsa her daim ışıldar. Ama fikir danistigin için kendi adıma bir yorum da bulunacaksam daha canlı renkler tercih edebilirsin derim.🌺
Bendenizsirine Adarenn renk konusunda çoğu kişi oyle demis haklı olabilirsiniz değerlendiriyorum güzel yorumunuz icin teşekkürler 🙂