tenceretavakuskana Dila97 su sıyahları oarmaklarınızla bastırın bırlestırmeye valısın bazısı genıs oluyo basstırınca o delıkten gecıyo En olmadı lıfle sılıp guzel havada yıkayın yada kurur hemen zaten ama bu sekılde cıkması lazım
Dila97 tenceretavakuskana denedim ama olmadi bide esim zorlasin aksam olmadi banyoya gircek artikk cok tesekkur ederimm🌸
cikolatahurma Dila97 bi dene bizimkide sizinkinin grisi çıkarsa ilerde bende yıkadığımda denerim ☺️bizşm henüz temiz☺️ haber verir misin
2maviboncuk Dila97 düz torna vida ile o taşına sokup genişleterek çıkarmıştım ben biraz dikkat etmek gerekiyor hemen kırılıyor
Minik_kelebegim Dila97 alt tarafında aparat olur ben kızıma almıştım altinda aparat vardı kolayca çıkartıordum yıkayıp takiyordum yerine
Dila97 cikolatahurma valla dayanadim banyoda yikadim esim.mesai ye kaldi 9a kadar bekleyemedim ama gelince denycem bi 🤣
cikolatahurma Dila97 aslında ben de banyoya ya koyup güzel lifle yıkarım diye düşünüyordum temiz olur yine sonuçta ☺️ ama çıkıyorsa neden olmasın