GALADRiELL Ozgemre biraz huzursuz olmuştu gece ağlamıştı aşı yerleri ağrıyordu galiba oraya dokununca kıpırdıyoerdu çünkü
Duyguyagizhan 3 ay 11 günlük suan oğlum dün sünnet oldu çok zormuş bu sünnet işi 4. Ay aşıları acaba üstüne tuz biber olur mu çocuğa 20 gün sonra ya iyice toparlar unutur mu acaba annelerin gerçekten işi zor neleri düşünüyoruz 🙈
Ozgemre Duyguyagizhan vallahi 2 gün önce sünnet ettiriyodum oğlanı rüyamda sünnet nedense korkulu rüyam oldu 😂😂 sürekli sünnet nasıl olcak diye düşünüyorum benim oğlanın kalçasında gelişim geriliği var o yüzden daha fazla bi tedirginlil var nasipse önümüzde ki ay yaptırcam bende süreç zorlu mu oluyor ?
Denizanasi92 Bende bu hafta cesaret edemedim götürmeye pazartesi yaptırmam lazım 🥺🥺🥺🥺🥺 2.ayda bacakları ağrımıştı şimdi de ağrır büyük ihtimalle ya çok üzülüyorum 😔
Zynpfirat Ozgemre bizde gündüz birşey yoktu aksam olunca ateşi çıktı.zibinla bıraktım ıslak bez koydum dusmeyince 38. Buçuk olunca mecbur çok az parol şurup verdim düştü biraz gece sürekli kontrol ettim bir sonraki güne birşeyi kalmadı şükür.
Cirkinfasulyeninannesi Ozgemre Ay aşısında hiç bir sıkıntımız olmamıştı ama 4. Ay aşısında hem ateşimiz çıktı biraz hem de huzursuzduk, mama yemiyordu ağlıyordu.calpol ve duş iyi gelmişti