Laydaren https://ty.gl/ezaxj7jxxi En güzeli bu, yanında yedek başlıkları da var. Piyasaya göre fiyatı da uygun. Geçen hafta aldım bu satıcıdan sıkıntısız ve çabuk geldi.
48316ELIZAN Zehraazzz 5 ay once 187 liraya almistim hala kullaniyorum 300de olsa alirim yine. Baska markalara yonelmeyin derim tahris ve kasinti yapiyor.
Zehraazzz 48316ELIZAN hassa cildim var zaten makina aldım bin liraya kullanamıyorum özel bölgeye koltuk altı hariç özel bolge ve bacak bunu kullanıyorum çok memnunum haklısın canım hiç tahriş falan olmuyor ben alayım en iyisi biraz geçecek ama🤭
Ndoruk Zehraazzz evet ya çok pahalı olmuş. Ben başlık aldım sadece 2li. Eskiden komple atıyordum çöpe yeni alıyordum şimdi uygun buldukça sadece yedek başlığı alıyorum.
Zehraazzz Ndoruk mesela pembe olandan set aldım ben mor olandan istiyorum pembenin Sapına takılır mi mor olanın başlığı sadece başlık alsam?
Ndoruk Zehraazzz simply Venüs hariç tüm yedek başlıklar Venüs gövdeyle uyumlu oluyor. Ben hangisi o an indirimde olursa onu alıyorum. Şu an Migros’ta 3 başlık ve gövde 88 lira civarı. Venüs breeze