Zehraazzz Kizlar bunlara ne olmuş yaaa Pembe olanı kullanıyorum 90 liraya almıştım baya gitti yeni almak istiyorum comfort yazan yani mor olandan fiyatlara bı baktım neler olmuş yaa indirimli olan biyer varmı bakayım fikir verin ben şokun şokundayım
Asklepios Zehraazzz geçen aldım sadece pratik diye bacaklara kullanıyorum fiyatını görünce bi şok geldi bana
Fatosef Zehraazzz geçen migrosta gilette pembe 4 lusu 37 liraydı. Bende ondan almıştım. Hala devam ediyor mu bilmem
simiyyy Zehraazzz aylardır bekliyorum venüs sarı rengin indirime girmesini en sonunda 80 lira olduda aldım uçtu resmen fiyatları
g-k-s0212 Zehraazzz ben aldım güzel o da jel içeriyor. 6 bıçaklı. Farklı çeşitleri de var. Fiyat bir tık uygun.
Eski9 simiyyy bende normal banyo jileti kullanıyorum ama şu sıra çok tahriş sorunu yaşamaya başladım bu jiletler değişik mi oluyor hiçbir bilgim yok 🙈
simiyyy Eski9 bunlar sabunlu oluyor benim derim ince ve acı eşiğim çok düşük olduğu için ağda lazer yapamıyom genital bölgemde mantara çok müsait bi yapıda, bi bu jilet mantar yapmadı sanırım sabunu özel ama işte çabuk bitiyor ya.
Eski9 simiyyy kullan at değil o zaman bir kaç kullanımlari mi oluyor hiç kullanmadım ya kaç çeşidi var bunların bir araştırayım bende
simiyyy Eski9 venüs serisi eğer yanlış bilmiyorsam hep sabunlu. Yine de bi bakın. Beni bir başlık 1 aya yakın idare ediyor ama tam 1 ayı bulmuyor 🥲 bi arkadaş migrosunkini önermiş o da jelliymiş bide onu deneyeceğim fiyatı uygun inşallah mantar olmam kendimi denek olarak kullanacağım 😅