Divayorgun Kaanmoms başlarda oldu. Sonra kesilmeye başlayınca olmadı. Çokta sütüm olmadı zaten çıkanı veriyordum azda olsa
Duru0601 nazural İnstagram da @ annesütüdoktoru Yasemin canöz en son attığı video izlemenizi tavsiye e
Marselinannesi nazural merhaba, sütünüzün olması çok güzel bir emzirme danışmanına danışsanız belki bebeğinizin dil bağı vardır o yüzden ememiyordur. Bir uzmandan yardım alsanız daha iyi olur ☺️
nazural Marselinannesi düşündüm ama emzirme danışmanlarının çoğu para göz olmuş 2 saatlik göstermeye 350-400 tl para istiyorlar artık ne kadar sürer bilinmez ☺️
Elisatrgt Divayorgun canım sütün nasıl kesildi mesela ben de sağıyorum ama baya azaldı 12 saatte 50 cc toplanıyor sence bikaç gün sağmasam kesilir mi sem nasıl yaptın
Divayorgun Elisatrgt kesilir. Oğlum çok huysuzdu. Yardım eden olmayıncada sağmaya vakit ayıramadım. Gecede yorgunluktan kalkamadım. Öyle öyle kesildi hiç gelmemeye başladı.
mamatobe nazural Facebook’ta emzirme akademisi var emzirme danışmanları ücretsiz yardımcı oluyorlar oraya danışabilirsiniz
Zumra343 nazural ben sağarak çoğaltmıştım sütümü benimde bebeğim emmedi günlük 450 cc bazen daha fazla çıkıyordu göğüs uçlarım yara bere içinde kalınca sağımı bıraktım ve sütüm kesildi şuan da çok uğraşıyorum tekrar geri gelmesi için bakalım inşallah düzelir
nazural Zumra343 ne kadar süre sağdınız kaç ay sütünüz geldi? Umarım benimde 6 ay kadar sütüm gelir inşallah sizinde sütünüz geri gelir 🤲🏻
Zumra343 nazural burda 11. Aya kadar sağarak veren bi anne vardı eğer sürekli sağım yaparsanız gesilmez 🥰
nazural Zumra343 bende sağıyorum ama düzenli sağmam pek mümkün değil kızım pek uyuyan bir bebek değil bütün günüm onun bazen beslenmeye bile vakit bulamıyorum yalnız olduğum için 🙈
Zumra343 nazural Bendede vaziyet öyle kızımı alıyorum ayaklarımda sallıyorum bi yandanda sağım yapıyorum 😀