Yarengarip ahlasla eğer epilepsi var ise nöbet anında sola doğru yatırıp dilinin dışarıda olmasına dikkat edin sakın bir müdahalede bulunmayın o zaten kendi kendine ayılacaktır ama ayıldıktan sonra endişelenmeyin tüm gün baygın gibi olur kendine tam anlamıyla gelemez burada size çok yük düşer tekrar diyorum inş yoktur sonuçları temiz çıkar yavrumuzun 🤲🏻
ahlasla Eslemgunarli51 Çok geçmiş olsun size de çok uyanıyor böyle lduğu için mi bilmiyorum İnşallah Bizimkisi de basit bir şey çıkar
ahlasla Mvvrrr bir anda sebepsiz oluyor birkaç defa denk geldik kendi odada yalnızken ya da biz varken yapıyor
Mvvrrr ahlasla Allah korusun öenmli bir şey yoktur inşallah, benim bebeğimde sinirlendiğinde, istediği bir şey olmayınca ya da ben diğer odaya gittiğimde kapı kapalıysa bilinçli olarak yapıyor kafasını öne ya da geri atıyor.. içimiz rahat etmedi hematolojiye bile götürdük tahlilleri vs yapıldı çok şükür bir şeyi çıkmadı
Akya Merhabalar benim bebegimde 8 aylık 4 gündür kafası öne düşüyor, ama istemsiz oluyor sonrasında afallıyor bir. Öyle olduğunda Kafasını taşıyamıyor gibi. Normalde kafasını tasıyor sıkıntısı yok. Nörolojiye götürdük eeg temiz ama epilepsi ilabilirde olmayabilirde 1 ay sonra tekrar eeg cekilcek ozaman kesinlesir dedi ama epilepsi degilse ne cevabı yok. gün içinde çok sık olmaya başladı. Cok endiseleniyorum bebegi böyle olan varmı.
ahlasla Akya bizimkide aynı bikaç kez yapıyordu. 2 gündürde takipteyim doktora göstermek için video çekebilirsem diye yapmadı bu seferde hiç
Akya ahlasla bizim epilepsi yüksek ihtimal bugün profa gittik degerlendirmesi o yönde ama 2. 3. Eeg ye de bakacak yine kesinlesip hastane yatışı yapılcak tedaviye baslancak. Cok kötüyüm cok zorlu bir süreçten bahsetti. Rabbim şifa versin hepsine
Minigimm1 ahlasla nöbet olsa fark ederdiniz bence canim ya, benim kızım 14 aylıkken nöbet geçirdi çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın bizede tekrar yaşatmasın inşallah 😔 26 aylık biz o günden bu güne i Keppra kullanıyoruz hâlâ
ahlasla Minigimm1 amin hiçbir bebek yaşamasın çok geçmiş olsun sizede dün eegye girdi inşallah birşey çıkmaz sonuçaları haftaya alıcaz
Tuba_2020 Geçen hafta benim oğlumda geçirdi.. Daha önce hiçbir şeyi yoktu, ortalığın salgınına tutulmuştu, vücudu susuz kalmış, baygınlık geçirdi.. Gün içinde 3defa.. Öğrendik ki epilepsi başlangıcı, keppra ya başladık 😔
Minigimm1 ahlasla teşekkürler canim amin, inşallah iyi gelir sonuçlar sizinde ya ama neden 1 hafta sonra ki doktor gelip okuyor çekilince hemen 🤔