japonicamother Kızlar 4 ay 8 günlüğüz dr su ver dedi ama bugüne kadar hep anne sütü aldı ilaçları çay kaşığıyla şimdi biberona nasıl alıştırmam gerekiyor yine kaşıkla veriyorum ama
Be1 japonicamother 6 ayda alıştırma suluğu aldım biraz biraz onunla verdim sonra kendi içmeye başladı sulukla
Buselgn japonicamother biberon çok da önemli değil tok olduktan sonra vermek önemli bazi bebekler emzik biberon gibi ürünleri ilk günden itibaren red ediyor bebeğimizi zorlamayın
japonicamother Noname21 bugüne kadar biberon kullanmadık dolayısıyla saçma sapan çekemiyor bile küçük diye mi acaba biberon marka olarak ne almam gerek
Annakarenina_19 Be1 biz de tadım dönemindeyiz ben de aldım alıştırma bardağı ama öğüne geçtiğinde vermeyi düşünüyorum su. ne kadar miktar su koyuyordunuz
japonicamother Annakarenina_19 hayır dr umuz kan ilacı aldığı için günde yaklaşık 2-3 tatlı kaşığı su verebilirsiniz dedi ama bugüne kadar hiç biberon kullanmadığım için biberonu uzatınca yalıyor çekmiyor
Be1 Annakarenina_19 Ben ilk e bebekte satılan Fuska suyu kullandım içeceği kadar koyuyordum zaten ilk başta 4 5 yudum içiyorlar. Az koyuyordum
Noname21 japonicamother chicconun bir biberonu var yumuşak ağızlı biz onunla vermiştik ilk dogdugunda. Lansinoh da tutuyorlar genelde
Sblatc japonicamother benim kızım 6 aylık hiç biberon kullanmamıştık şimdi biberonla su veriyorum ama içemiyo ısırıyo dişlerini kaşıyo sadece o arada bi kaç damla su gidiyo😅
Kimeneayol japonicamother benimki de almıyordu ufak alıştırma bardakları var ya onun diğer delikli ucunu aldı deneyin isterseniz
Sapsikanne japonicamother anne sütü alıyorsa biberon vermeyin meme reddi yapabilir benimki 5 aylık çay kaşığıyla veriyorum ya da fincanla içmeyi öğrendi öyle veriyorum alıştırma bardağı da bir seçenek bende var ama fazla vermediğim için kullanmadım henüz
yaprak_34 japonicamother kan ilacını verdikten sonra bir kaş kaşık su verin yeter .Su için ek gıdayı beklemelisiniz bence..!biberon meme reddi yapar yada birden çok içer şişer midesi dolar bu sefer acıkmıyor emmiyor gibi sorunlar çıkar