Melek1921 Merhaba ben 8 haftada kalp atışını duymuştum bazen oluyormuş tedirgin olmuştum ama bir sorun yaşamadık.
KahveliVera Senaikra normal sakın alttan muayene olma 12. Haftaya kadar normal bi doktor yüzünden kürtaj olacaktım şuan 1 yaşında bebem hemde
Familyboy Senaikra canım en erken 7.haftada görünür zaten erken döllenme olduysa eğer ama bazen döllenme geç olabiliyormuş 10 haftaya kadar uzayabiliyormuş süre doktor demişti bana hemen moralini bozma belki geç döllenme olmuştur haftaya gidince görünür inşallah normal dediyse doktor bir sorun görse derdi zaten doktor
Mavis34 Senaikra korkma canim hayırlısıyla duyarsın inşallah. Benim 5.haftada kalp atışı duyduğum bebeğime 8.ayda devlet hastanesi bebek felan yok boş kese demişti cihaza göre duyma zamanı değişebiliyor
Lavinia_1 Benim alttan muayene de 6.haftada hem kese hem kalp atışı duyulmuştu normali 8 haftaymış kalp atımının ama doktorum beklemeyelim bakayım hemen demişti 🙏🏻
Gulyigitcn Senaikra aynısı bende de oldu hatta benim doktorum sadece kese var dis gebeliktir bu bilmem ne diye benim moralimi çok bozdu 2 3 hafta sonra kalp atışlarını duyduk🥰 endişelenme bence 1 2 hafta bekle tekrar git kontrole
Senaikra Merhaba tekrar, bugün kontrole gittim duyduk kalp atışlarını çok şükür inşallah her şey yolunda gider, yorumlarınız için çok teşekkürler, çok moral oldu bana 🌸