Ezhra Mrvrdgntnc bende böyle yapıyorum 2 aylıktan beri. Küveti kur kaldır cok yoruyor beni böyle daha kolay😀
Gizemnaz_ Nesli06 bizdede 4 ayliktan beri her aksam esimle birlikte dusa girerler ben kuvetin disindan lif surerim ogluma sonra alir cikaririrm
Hazal81 Nesli06 ben iki çocuğunu da bir aylıktan itibaren duşa kabinde kendimle yıkadım şimdi 15 günlük bebehim var yeni doğum yaptım 9 günlükken onuda yıkadım duşa kabinde bende küvette yikayamiyorum🤣
Anonim11 Nesli06 bebeğimi 3.ayından beri kucağımda yıkıyorum 15 aylık şu an. Küvette işkence gibiydi kur kaldır topla. Böyle 10 dk da bitiyor
Minnosanne06 Nesli06 benim bebeğim bugün 7 ay 21 günlük ve nerdeyse 3 haftadır kendimle birlikte sokuyorum banyoya. Temkinli olun köpük ikinizin vücudunda olunca evet bebek kayar,o yüzden ben hemen aramıza su döküyorum sonra vücuduna kafasına filan öyle olunca kayma durumu olmadı.
halamidagakaldirmislar Kızım da 17 aylık ben duşakabinin zeminine onun üstünden çıkardığım zıbını koyuyorum bazen oturduğu yerden bazende ayakta duş aldırıyorum bu şekilde çok kolay oluyor, hemde zıbından dolayı ayakları kaymıyor o da cama tutunuyor 🙂
Aliasafinannesi27 Nesli06 40 i çıktığından beri banyoda kucağımda yıkıyorum şuan 3.5 aylık inanın ki küvette yıkamaktan daha kolay ben genelde geceleri yıkıyorum eşim evdeyken ilk girio bir duş alıyorum sonra eşim bebeği getiriyor bebeği yıkıyorum eşim havluya sarıp alıp içeri götürüyor bende bornozumu giyip cikiyorum ilk önce bebeğimi kurulayın kremliyorum sonra üzerini giydirip emzirip yatağına bırakıyorum sonra da ben giyiniyorum 😇
Senanurkmrc Nesli06 yere atlet serin üstüne otursun durularken ayağa kaldırırsın oldu bitti en sağlam bu
Zeliff Nesli06 Benim kızımda 17 aylık küvetinde yıkıyorum oyun oynuyoruz daha çok ördekleriyle filan. Ama banyoda yıkadığımda oldu ayakta dikildi bende yıkadım. altına havlu yada müslin bez açtım ayağı kaymasın diye. Havlunun üzerine oturtup öylede yikayabilirsin. Kucaktan kayabilir
pandemibebegi Nesli06 Kucağında yıkamak bana hep zor geldi yapamadım. Küvette yaptırıyordum. Yürüdükten sonra kolay kolay düşmeyecek kıvama gelince artık duş başlığıyla bebek ayaktayken yaptırmak çok kolay oluyor. Bence en kolayı böyle. ( Ama ben kendim girmiyorum onunla hoşuma gitmiyor o şekilde )
Sontvbukucu Nesli06 bebegim 9 aylik yenidogan döneminden beri beraber dus alıyoruz 17 aylik bebek de düşmez artik :) kucağınıza bir havlu koyun oyle oturtun hiçbir yere düşmez
Dilekctnky Ayağının altına kaydırmaz birşey havlu falan serip. Yıkatabilirsiniz. Hem çok keyifli oluyor.
Elevka_96 Nesli06 doğduğu gün annemler yıkadı ondan sonra kucağımda yıkadım eve hiç küvet almadım sadece kova ve masrapa 4. Ayda beridir kova dahi doldurmuyorım duş başlığı ile 2 dk çıkıyoruz. İlkin korktu biraz yıkarken şuan çok alıştı banyoyu görse heyecan yapıyor. Püf noktası da kendine güven temkinli ol önlemini al ve biraz cesaret 😅
Bebegimlebirhayat Nesli06 iki bebeğimide 2 aylık olduklarından beri banyoda kucağımda yıkıyorum her zaman ılık su akıyo ve çok rahat oluyoruz hemde sakin sakin tentene temasla 2aylıkken altıma kaymasın diye eski bi havlu koyuyordum havluyu ıslatıyordum sıcak suyla sonra bebeğimi alıyordum yıkıyorduk ve çıkıyorduk. Suan 3 aylık havlusuz yıkıyorum artık tek basıma da yıkayabiliyorum