incitanem0302 oğlum 6,5 aylık, sabah 6-7 arası uyanır 2 saat sonra tekrar uyumak ister yanına yatarsam 1,5 saat uyur yatmazsam 30 dk uyur uyanınca uykuya döndürmek için çok uğraşıyorum ama tekrar yatmıyor bu aralar, uyku aralıklarını 2-2,5 saat olarak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar başarabilirsem işte. Akşamları 7-8 arası uykuya geçer 30-40 dakikada bir uyanır tekrar emerek uykuya döner. Zaten dönmeye başladığından beri sürekli kafasını kollarını bacaklarını çarpıp ağladığı için beşiğinde yatmıyor bizim yanımızda yatıyor. 12’den sonra da genelde saatte 1 kalkar, emeklemeye dönmeye çalışırsa 10-15 dakikada bir uyanır. pış pış patpatla uykuya dönmek istemez genelde memeyle uykuya döner 3 saat deliksiz uyku neydi hatırlamıyorum bile. Bir daha deliksiz uyuyabilecek miyim onu da bilmiyorum. Bir süredir uyku rutini olarak bez değiştirme-pijama giyme-babaya ya da evde kim varsa iyi geceler deme-ayna karşısında saç tarama ve herkese iyi geceler diyerek yatak odasının perdesini çekme uyguluyorum ama hiç işe yaradığını düşünmüyorum😃