2kedi1beybi benim oğlum da 7 aylık olmak üzere, çok hareketli ve kucak bağımlısı. Kucakta evin içinde sürekli gezsin hiç sesi çıkmaz. Ben yanında yatarsam 1,5 saat uyuyor kendi yatarsa 30 dakika, eskiden tekrar uykuya döndürebiliyordum şimdi dönmüyor da. Eğitime nasıl başladınız uyku saatlerini mi ayarladınız? genelde uyandıktan 2 saat sonra tekrar uyumak istiyor ben ona dikkat etmeye çalışıyorum ama gece gündüz beni hep yanında istiyor e uyanıkken de yemek yaparken bile o kadar çok bağırıyor ki yarım saatlik iş 2 saatte ancak bitiyor bunları düşününce ben de eğitim vermek istiyorum. Geceleri zaten saat başı uyanıp meme istiyor artık sabaha kadar uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum 😅 ben kendi yatağımıza alıyorum yatarak emziriyorum eğer memeyi bırakıp etrafına dönerse ya alnını okşuyorum ya popoya pış pış yapıyorum ama sürekli kıpırdadığı için odaklanamıyor. Gece uykusuna geçmeden de bez değişimi pijama giyme babaya iyi geceler ayna karşısında saç tarama ve perde çekme yapıyoruz. Bir de benim oğlum 3,5 aylıkken ilk dişini çıkardı şimdi 6 ay 25 günlük 6 dişi var ve yine dişleri kaşınıyor yani ortalama 2 haftada bir diş patlıyor, sizce ben kendim yavaş yavaş böyle devam etmeli miyim yoksa uzmanla mı ilerlemeliyim? Sizin adınıza çok sevindim umarım sabrınızın karşılığını alırsınız 🧡