Fun Birfincankahvee her daim taş gibiler. Adidas’ın bir sandalet modelini alcaktım okdar şikayet vardı ki. Ama Zara 2 yıldır alıyorum ne kıyafet ne ayakkabı da sorun yaşadım. herşeyiyle mütiş
Birfincankahvee Fun ben Adidas’ın süperstarını kullanıyordum çok memnundum bi modelini gördüm çok güzel ama Zara’da aklımda kaldı suan
Woody Fun merhaba nasilsiniz Aksam icin sepetimi olusturdim Ill defa Zaradan ayakabbi alacagım. Igorda 23 giyiyor su an. Zarada kac numara alayim sizce? Kis için 25 diye düşündüm Spor tarzı seylerde hangi numara denk gelirse alacagım acikcasi
Birfincankahvee 2maviboncuk ilk adım nasıl Zara alıcm ki:))) Zara’da ilk adım ayakkabısı yok. 3,5 yaş
Flamingom Birfincankahvee zara bir tık bedeni küçük oluyor ayakkabıda haberiniz olsun. Zara dandik değil ama malesef fiyatlar saçma arttı.ama zaten çocuk adidas nike vs de yurtdışında 60$ genelde ama zara 30-40dolar bile değil Ben tercih ediyordum eskiden cunku rahat ediyor. cogunda dümdüz değil iç taban yumuşak puf puf bastırınca kızım çok giydi dediğim gibi beden zara 25 giyiyor şimdi ama skechers nike puma 24 giyiyor
Birfincankahvee Flamingom Evet fiyatlar saçma arttı Adidas alacaktım aslında ama cok iyi Kampanya var akşam . 500 den 250 ye düşüyor bence çok iyi
elmaliturtam Birfincankahvee Zara’nın ürünlerinden memnunuz ve ürünlerinin arkasında duran bir firma en ufak sorunda yardımcı oluyorlar fişi elinizde olduğu sürece
Gzdzeynep Birfincankahvee kıyafetleri iyi ama ayakkabıları bence iyi değil kardeşlerim geçen sene ya da önceki sene zaradan baya alışveriş yapmışlardı kızıma içinde ayakkabı da vardı ve inceledim tabanı falan sertti ayakkabının ben bunu giydirmem dedim değişim yaptım onun yerine elbise almıştım. ayakkabıyı zaradan almayın bence
Fun Woody selaaamm nasılsın? 24 uygun olur kalıpları tam kalıp çünkü. 25 önden baya büyük olur diye düşünürüm Sezen tam 24. Hangi model sandalet mi? Spor mu