Deletedmom5284 Ebeveyn kontrollü aldım ben kendisi sürecek yaşa gelince çıkarıcam onu ama zaten o varkende kendisi sürebilir bir zararı yok, taşıması götürmesi zor olur kontrolsüz
pandemibebegi Deletedmom5284 Biraz hantal gözüküyorlar da ayağıyla ittirerek ilerletebiliyor mu sizinkini peki
Woody pandemibebegi pedala 3 yasinda gecebiliyorlaemis en erken sanirim. Enerjisini atsin diyorsaniz scooter ve denge bisikleti bakin.
pandemibebegi Divayorgun Anladım o zaman ayağının yere yetişerek ittirebilecegi birşey almam gerekiyor arada ben de ittirsem mi ittirmesem mı ona karar vermem lazım şimdi 😄
Divayorgun pandemibebegi bence böyle bi şey al hem bisiklet hem ebeveyn kontrollü kullanılıyorsun. https://ty.gl/2n2vk2ts5s
Mrymalya pandemibebegi hayr kullanamıyor boyu yetişmiyor malesef 80 cm kızım şuan üzerine binip inebiyolar sadece
Deletedmom5284 pandemibebegi pedallarla sürebiliyor şuan ama o kontrol kısmı olmasa dışarda yanımda taşıyamam diye çıkarmıyorum seneye 3 yaşında çıkartmayı düşünüyorum
Deletedmom5284 pandemibebegi rica ederim 💜 kontrolsüz babytoys bisikletide var ama bence rahat değil sürmeyi hiç sevmedi evin içinde duruyor öylece🥴
Zlm pandemibebegi yani boyuna göre belki pedalları on tekerkekte değilde tam altında olan birşeyi sürebilir ama anlamasida gerekir tabi