Mrveglsn Ysglsm canım zararlı mararlı ama en uzun giden prima pampers hi ç düşşnmr gece altını bağlıyorum 3 kez çişini yapıyor anca sabaha kadar gidiyor. Pampers 3 numarasını alacaksın. Bizde daha sızdırma olmadı memnunum
Ysglsm Mrveglsn 1 ve 2 den memnundum gerçekten sızdırma çok nadir oluyordu ne kadar dolsa da açınca elimle yokluyordum kuru oluyordu. 3 numarayı kullanmaya başladığım gün pişik başladı o kadar ağlıyordu ki bezi kapattırmıyordu sabaha kadar altını açık bıraktım yarım saatte bir temizledim havalandırdım yine de geçmedi acaba bezle mi ilgili yolsa denk mi geldi 3 numaraya başladığımız güne bilmiyorum ama farklı da hiç bişey yapmadım neden pişik olsun ki 😔
Ysglsm Dnzvl sleepy kullanırken unybaby yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum pişik oluncaya üzüldüm ben de çok olumlu yorumlar vardı ikisiyle ilgili de. Prima kullanırken hep pamuğu suyla ıslatıp temizledim ya da yıkadım pişik 3 numaraya geçene kadar yoktu. 1 ve 2de yenidoğan yazıyor sadece kiloyla ilgili diye düşünmüştüm ama yapısı da mı farklı acaba 3 numaraya geçtiğimiz gün pişik başladı 2 günde sürekli arttı. Krem de hep kullanırım desitin ve hametol dönüşümlü olarak.
Dnzvl Ysglsm Islak mendil belki pişik yapmıştır kuzum ondan olabilir mi bezin pişik yaptıgını ilk kez duydum vallahi.
Dnzvl Ysglsm pişik kremi sdocrem kullan canım her çiş yaptıgın da değilde büyük tuvaletini yaptıgın da mutlaka sür et. Islak mendil olarak sleepy zeytinyagı olanı var o çok iyi ondan kullan canım benım. Ve bezi bi tık büyük al niye diyorum yaz mevsimi bunalıyo çocuklar zaten arada havalandı falan.
Cansueymen Muge35 goon premium soft kullanıyorum 2 ve 3 beden kullandım hepsinden çok memnun kaldım. Daha önce Prima premium çare sleepy can bebe denedim hiçbirinden memnun kalmadım. Asla pişik ve sızdırma yapmıyor
Ysglsm Muge35 aktif bebek deneme amaçlı arkadaşım vermişti birkaç tane kullandım bi sıkıntı olmadı aslında ama bana çok naylon geldi premium daha yumuşak diye hep ondan devam ettim ona rağmen çok fena pişti 😔
Ysglsm Cansueymen bedeni küçük geldi bize ama az önce ilk bezini değiştirdim emiciliği kötü değil baya çiş yapmasına rağmen kuruydu bez iyice bastırdım elimle denemek için çok hafif nemlendi çok bastırınca kakada sızdırmaz ve pişik yapmazsa 3 numarasını denerim
Muge35 Ysglsm premıum arkadasımda da pişik yaptı genelde hep bu sikayet oluyor ondan aktif bebe cok iyi
Farahzeynep Doğdu doğalı prima kullanıyorum, uni baby yenidoğan ıslak mendil ile hiç sorun olmadı 🙄 2 numara 8 kiloya kadar olması lazım, benim kızım da 6 kilo hala 2 numara kullanıyorum, 3 numaraya neden geçtiniz?
Ysglsm Farahzeynep 1 paket 2, 1 paket 3 almıştık büyük aylık paketlerden 2 bitince yeniden 2 almaya fırsat olmadı evdeki 3ü açtım
AycelenAsya Ysglsm kızım 7 aylık 7 kilo 4 Ayında başladım goon a premium careden geçtik şuana kadar Bi sıkıntı yaşamadım hala kullanıyoruz 3 numara tam ideal olur bebeğinize çünkü yan bantları prima gibi esnek değil ve bez iki kere çiş yapsa dahi berbat koku veriyor sadece ek gıdaya da geçtiyseniz 😷😊 koku sorun olabilir bende miniese geçmeyi düşünüyorum sırf bu koku sorunundan dolayı
deletedmom173 Ysglsm canım emiciliği mükemmel pişik yapmadı külot bezini kullanıyorum o kadar çiş yapıyor akşamdan sabaha bir açıyorum kupkuru pipisi poposu sızdırma da yapmadı
Baharyildiz Biz de sleepy kullaniyoruz ve cok memnunuz sızdırma ve pişik olmadı ki şimdiye kadar 5 6 çeşit farklı marka bez denedik ve memnun kalmadık. Unibaby yerine de baby me ıslak mendil kullanıyorum ve son derece memnunum bence ıslak mendili değiştirmelisiniz. Unibaby de kullandım ama açıkçası içindeki parfümü hep soru işareti uyandırdı kafamda ve bıraktım.
Ysglsm Baharyildiz unibaby nin yenidoğan için parfümsüz saf ıslak mendilini kullandım ama yine de oldu. Şimdi çok mecbur kalırsam dışarda falan baby&me kullanıyorum ama evde hep pamuk ve su kullanıyorum
Fatma_ Sleppy prima minies kullandım hepsi de sızdırdı sleppynin etmiş gücü çok kötü daha sonra tavsiye üzerine goon kullandım hiç sızdırma yapmadı emiş gücü de mükemmel pişik sorunumuz da olmadı ben gayet memnunum yan bantları biraz zayıf kalabiliyor diyorlar ama o kadar asılacak bi durum göremedim ben çok sıkı bağlayıp da bebeğimin canını acıtmak istemem zaten sızdırma yapmadığı için de bi sorun olmuyor şu ana kadar kullandığım çevreden kullananlardan gördüğüm en iyi bez diyebilirim🤙🏻
Ysglsm Fatma_ ben de daha ilk bezi takarken bant elimde kalınca şaşırdım. Ama altını açtığımda kuruluğu iyiydi şimdi 2. Yi taktım bakalım kakada nasıl olacak sızdıracak mı merak ediyorum. Fiyat olarak da uygundu baya primaya göre memnun kalırsak bez masrafımız yarıya düşer ama daha tam alışamadık bakalım
Zey_zey Pişik yapan bez değil ıslak mendil kullanmak. Pamuğu ıslatıp silmek yeterli. Krem kullanmak için de pişik olmasını beklememek gerek. Mustelanın kremini öneriyorum..
Ysglsm Zey_zey ilk hafta sadece ıslak mendil kullanmıştım o zaman olan pişikten sonra hep pamuğu ıslatarak kullandım ya da yıkadım 2 gün önceye kadar hiç pişik olmamıştı en güzel temizleme yöntemi pamuk ve su doktorumuz da aynısını söyledi