Mariposa Kadernur eczanede satılıyor Bayer karınca yemi. Toplu katliam oluyor ama mecbur kaldım kızım ağzına atıyordu artık ☹️
K9583 Kadernur naftalin ya da limon kokusundan kaçarlar .bebeğinizin olmadığı zaman gece koyun gördüğünüz yerlere .eğer emeklemiyorsa gece gündüz dursun bikaç güne kaçarlar
Ftmsrt Kadernur annemlerin evde öyleydi toz tarçın ile salatalık kabuğu koydular hiç kalmadı şimdi bi dene istersen gelebilecek yerlere koy en çok nerde var onların mutfak eşiğinin orda vardı şimdi yok
alisin_annesii cnm tarcınmış limonmuş hicbiri işe yaramiyo inan eczanede şırınga var karinca bocekler için her odanin kapisinin yanina mutfak ta bir iki koseye birer çizgi çek tertemiz olur iki güne hemde çocuğun zarar gormez
Merve12-12-98 Kadernur duvar köşelerinde delik olan yerlere sinek ilacı sık ben öyle yapıyorum gelmiyor ama 1 minik parça bulsa Hemen toplanıyor alçı yaptım artık inşallah gelemez
Miracinannesi52 Kadernur çamaşır suyunun kokusuna da geliyormuş diyorlar mesela ben banyoyu temizliyorum çamaşır suyuyla hemen çıkmaya başlıyorlar bir yerden
_mmom Kadernur karınca tebeşiri alın eczaneden gerçekten kurtarıyor ama güzelce her şeyi aralıksız çizin ve silmeyin bikaç gün