elifizm Son123 arkadaşım 4 ayda 120 kilodan 75 kiloya düştü , ilk etapta zorluydu , ilk gün sırf kan kustu su içmek bile yoktu o zorladı psikolojik olarak sonrasında onu yeme bunu yeme şunu yeme epey zayıfladı sporda yapıyor ama
Buso Son123 Ben oldum 3 yil once. Elazig’da cok cok iyi bir doktor buldum, orada oldum. 90 küsür kiloyla oldum su an 47 kiloyum. O zaman cok cok dusuk bir para odemistim ama şimdi nedir fiyati bilemiyorum. Ali Aksu doktorun ismi.
Banu- Son123 Çok şükür sağlıklı. Ankara/ kamil Gürpınar. Araştırın Profesör oldu sanırım. Fiyatı tam emin olmamakla birlikte 15 gibi hatırlıyorum ama 4 yıl oldu. 40 üzeri kilo verdi. İlk 3 gün zorlanmıştı sonra rahattı valla.
Ciibiilii Son123 ekim 2020 de oldum toplam 60kg verdim ama 4. Ayında hamile kaldığım için kg verimim yavaşladı benim doğumdan sonra devam ediyorum hala vermeye tek pişmanlığım daha önce olmamak olabilir. Kardeşimde 4 yıllık ameliyatlı 75 kg verdi oda çok memnun geride almadı hala
Ebrarkl Ciibiilii merhaba bende salı günü ameliyat olucam da acaba hic sarktiniz mi bide hangi sporları yaptınız
Ciibiilii Son123 istanbulda bakırköy de feyzullah ersöz drum çok memnun oldum ben Allah razı olsun ondan resmen hayatım değişti sağlığım hem bedenen hem ruhen iyileşti
Smrenes Son123 1 ay önce oldum şuan 11 kilo verdim tavsiye eder miyim şu psikolojimle tavsiye etmem benim annem de kilolu ama ona kıyamam çünkü gerçkten zorlu bir ameliyat hiçbir şey yiyip içmemesini geçtim boğazımdab geçen bir damla suyun ya da yanlışlıkla büyük bir lokma yutmam mideme oturuyor hissiyatı çok fena.. Üstüne kabızlık sıkıntısı baş dönmeleri halsizlik yudum yudum içme falan şuan yumurta bile yiyemiyorum ve hep protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor bir kaç ay sınra saçlarda dökülmeler falan da olacakmış.. Ay bilmiyorum ben henüz memnun olamadım ameliyattan..
Son123 Smrenes çok geçmiş olsun inşallah sonuçları çok güzel olur ve çok sağlıklı devam edersiniz yaşamınıza. Evet çok zor bir süreç. Peki hangi il de hangi doktora ve ne kadar fiyata oldunuz
guldennnn Smrenes 1 aylık ameliyatla nasıl lokma falan yiyebiliyorsun ben ilk 3 ay sadece sıvı içebildim kusmaktan bi hal oluyodum pütürlü yiyince
Smrenes Son123 İstanbul Maltepe de özel hastane de 22 bine oldum bir sene de diyetisyen desteği de var.. Tek korkum pişman olmak ben bir sene çok araştırdım kendimi hazırladım ilk günler pişman oldum ama şuan tabi daha alışmış vaziyetteyim ama yine de rahat yemek yemeyi özlemiyor değilim umarım hedefime ulaşabilirim ne diyim.. Ama öncelik psikolojik olarak hazır olmak Çünkü tüm hayatın değişiyor..
mizmizpera Son123 ben oldum mide ameliyatı. Çok iyi de kilo verdim hamileliğimde 7 kilo aldım şimdi 8 kilo verdim daha yeni doğum yaptım sayılır 2 ay 10 gün oldu doğum yapalı ameliyat olalı 3 buçuk sene oldu.