Tugbatugra Kızlar bebeğim yalancı emzik tutmuyor kaç tane denediysem tutmadı bebeği baştan tutmayıp sonra tutan var mı tutması için ne yaptınız ?
Bsrak Tugbatugra benim bebeğim tutmadı bende Philips avent aldım chicco nun kini aldım ikisinşde tutmadı sevmeyen bebek sevmiyor
MelekTF Msdmllale Merhaba, avent emziklerin hepsi damaksız, 6. Ayından sonra genelde damaklı öneriliyor, bir sorun olur mu bilginiz var mı acaba, benimki de aventten başka tutmadı 🙄
Rav-Ebu Tugbatugra Benim bebeğim de ilk 2 ay kadar tutmadı ne aldıysam olmadı hep ögürüyordu😓 Sonra ucu düz olan emzik buldum avent gibi ama daha ucuzu😂onu tutuş o tutuş şuan 21 aylık 😍
Tugbatugra Rav-Ebu benimkide 2 aylık olucak kaçtane emzik aldım tutuyor gibi oluyor geri atıyor emzikle resmen kavga ediyor sevindim bebeğinizin tutmasına umarım benimkide tutar
Rav-Ebu Tugbatugra Bir kaç aya bıraktıracagım 2 yaşına girecek çünkü ve 1 ay sonra doğum yapacağım kardeşini kıskanıp onun emziğini ister diyorlar o yüzden bir kaç aya bıraksın istiyorum ya bakalım. Seninki de inşallah tutar belkide emzik sevmiyordur çokta zorlama😂
Tugbatugra Rav-Ebu şu aventide deneyeyim birdaha denemicem vallahi çocuk yüzüme yeter anne der gibi bakıyor 😂
Edanur000 Bende wee baby damaklı denedim olmadı avent düz olanı denedim olmadı. Burdaki anneler bibs kauçuk uçluyu önerdiler onu sipariş verdim bugün son çarem o 🫠
Gozde40 Tugbatugra 5 ay 10 günlüğüz nuk marka emzik almış eşim öyle bir tuttu ki bir anda şaşıp kaldım,şimdi de diyorum acaba yanlış mı yaptım zaten kilo alımı az.Tutar yani bir anda ☺️
Tugbatugra Gozde40 bazı bebekler kilosu az oluyor ama sonradan toparlıyorlar merak etmeyin önemli olan kilosu değil sağlıklı olması😌 yalancı emzik büyük kolaylık gibi geliyor bana açıkcası umarım tutar tutmazsada daha fazla denemeyi düşünmüyorum artık 😕
Hndealnathn Mamajo bibs Chicco wee aventin her çeşidi bebedor nuk oioi tommee tippe hepsi çöpe gitti tamı tamına 750 lirayı gecik emzik parası verdim 6 ay savaştım kızımla neticede kızım galip geldi benim paralarda çöpe gitti🤷
Tugbatugra Hndealnathn her çocuk farklı gelişim gösteriyor bebekten bebeğe değişiyor bakalım bende son çağre aventi deniyeceğim eğer almazsa onuda denemekten vazgeçicem artık