Genc1prensannesi Oğlum 3 yaşını doldurup 4 e dönüyor 3 ay sonra nerden öğrendiyse kardeş istiyorum diyor aklina geldikçe günde 15 20 kez anne hadi gidelim bebek alip gelelim diyor nasıl unutturacak ben bunu
Asel2 Genc1prensannesi babaannesi sokuyor olabilir mi 😀 benim kaynanam şimdiden diyor kardeş öğreticem isteyecek diye ben 2. Yi düşünmediğimdn ☺️
Genc1prensannesi _tospikannesi kiloya takılıyorum ya 75 kiloyum kilo vermem lazım ama onun için de bi çabam yok 22 yasindayim hemde
Genc1prensannesi KubraBaybars yok yok öyle bir ihtimal yok ama 2 3 haftadır sayıklıyor kardeş bebek alacam bakacam sarılacak parka götürecek diyor
Genc1prensannesi Asel2 yok eşimin babaannesi ile yaşıyoruz o istemiyor aksine biraz daha büyüsün diye bahsetmiyoruz da yanında hiç eşim çok istiyordu ama konuşmadık yanında nerden girdi aklina bilmiyorum
agns Genc1prensannesi benim oğlum da çok istemişti ve hamile olduğunmu o anladı anne sen bebek kokuyorsun dedi o akşam test yaptım pozitifti 🥰
Sessiz_oyuncu Genc1prensannesi kız bende öyle diyordum hiç kilo verme çabam olmafı 2. Yi yapayımda hepsini toplu veririm diyordm. Bebeğim 5 aylık olucak bende spora başladm kilo vermişim çok sevindm 😌
snyck Genc1prensannesi 3 yasini 2 ay geçen kizimda benim niye bebek kardeşim yok diyor hani karnında oluyor ya diyor parkta bebekleri çok sevip ilgileniyor anac yapısı var cevrede bu sıra aklına sokmaya çalışıyor allahtan yakinlardan aile baskısı yok zaten şuan düşünmüyoruz belkide hic 2.istemeyiz gecistirip duruyorum cocugu 😊
Genc1prensannesi snyck benimkide bebek aşığı çocuk aşığı bi yere gidelim abi abla diye sarılır tanıdık tanımadık herkese 2 3 haftadır anne kardeş istiyorum diyor bebek alalim diyor
Esdoel Genc1prensannesi hahaha 😂😂😂 benim kızda tam tersi ne kadar biktiysa kardeşinden geçenlerde bana anne bir daha sakin karnından bebek çıkarma ben kardeş istemiyorum dedi ama ciddi bir şekilde babasına anlattım babasida akşam konuştu bı kız kardeşin olsa beraber oynarsınız saçını yaparsın vs dedi hayır hayır istemiyorum. Diyor arada karnım şişiyor gazdan geliyor anne bak kardeş yok dimi karnın niye büyük diyor 😂😂