Biz de Ağustos başında gideceğiz. Küçük oğlum 14 aylık olacak..ilk başta ev mi düşünsek dedim..sonra ev tatilini sevmiyorum..tstil yaptigimi anlamıyorum..yine aynı iş güç..tabii bebek işin içine girince otelde napacagim onu da bilemiyorum..kara kara dusunmuyor değilim..
En çok düşündüğüm yemek kısmı..ona uygun ne yedirecegim..çünkü evde tuzsuz şekersiz salcasiz baharatsiz falan ona göre yemekler hazırlıyorum..otelde yeri geliyor bir öğün önceki yemeği farklı formda bir sonraki öğünde önünüze koyuyorlar,çoğu zaman öyle oluyor😟
Birkac sene evvel Antalya’da Goldcity diye bir otelde tatil yapmıştık. Aldığımız odada bildiğiniz mutfak kuruluydu .Ocak ,tost makinesi ,kettle ,sanırım fırın bile vardı..tabak tencere ihtiyaç duyulan mutfak eşyaları da vardı .tabi biz kullanmadık ama görünce şaşırmıştım. Otelin farklı konseptleri vardı..mesela on kisimda blok olarak geçen odalar vardı .bizim kaldigimiz ana binada bahsettiğim odalardan vardı..sonra dikkatimizi çekti genelde turistler ellerinde dolu dolu market posetleriyle bu odalara gidiyorlardı sonra farkettim ki onların bileklikleri farklı renk .onlar yemek işini odalarinda hallediyorlardi..şimdi düşününce keşke öyle bir otele denk gelseydik diyorum..
Hayırlısı artık🙂 normalde şu zamana kadar iki kere falan kavanoz maması verdim..dedigim gibi hep hazirliyorum..ama yanıma almayı
düşünüyorum ne olur olmaz diye.. yumurta peynir,ne bileyim çorba meyve falan bir haftayı geçireceğiz inşallah. Sağlıklı mutlu bir tatil gecirmek en büyük duam..geçmiş senelerde havuzdan mikrop kapan büyük oğlumla acillik olmuştuk maalesef..herkese iyi tatiller olsun🙏