lulusmom Kızlar bebeğim 37 günlük sizce bebeklerin ne kadar uyuması lazım yani karnını doyurup uyutuyorum sonra bi kaç saat uyuyor ardından uyanıyor alt açma karın doyurma vs şeylerinden sonra gene geri uyutuyorum. Doğru mu sizce yani sonuçta küçük bebek yiyip içip uyuyacak dimi oturacak değil ama yine de kafamı kurcalamıyor değil sizce çok mu uyutuyorum doğru mu yaptığım şey çocuk sürekli uyumaktan sersem gibi olur mu sorum saçma geldiyse mazur görün ilk bebeğim tecrübesizim
Nslacar lulusmom evet canm uyur. Bırak uyusun uykusu olmasa uyutamazsn zaten ne kadar cok uyursa senın ıcın o kadar iyi 😊
ezehraa lulusmom ay ne güzel keşke benim kızımda uyusa öyle 28 günlük ve gündüz nerdeyse hiç uyumuyo sadece mememde uyuyo bırakınca uyanıyo🤦♀️
Happygirl10 lulusmom yaptığınız gayet doğru en fazla yarım saat veyaa en en fazla 45 dk uyanık kalmalı . Siz doyurun altını alın uyutun geri sevmek için falan uyandirmayin birkaç ay sonra bol bol sevmeye zaman kalacak . Yoksa çok uykusuzluk cekersiniz
Elissaaaaaa lulusmom benim kızım 21 saat uyuyordu yiyor altını değiltirştorum iki bakınıuor uyuyakalıyordu çok normal bebek o uyuyacak tabi şimdi 8 aylık hala uykuyu çok seviyor 13-14 saat uyuyır
Farahzeynep O dönemlerde çok uyurlar zaten merak etmeyin. Benim kızım 1 aylıkken 20 saat, 2 aylıkken 17-18 saat, 3 aylıkken 15-16 saat uyurdu, şu an 4 aylık 13-14 saat uyuyor 🙄
lulusmom Farahzeynep yaa iyi bari bende dedim acaba zorla mı uyutuyorum karnını doyurup direk uyutmam doğru mu diye kararsız kaldım
Asel2019 Benimkisi 2 aylik 23 günlük ögle uykusunda ne yaparsam yapayim uyumuyor oturuyor yada gezecek kucakta uyusa da maksimum yarım saat uyuyor gece de kesinyisiz 3 bucuk 4 saat uyuyor.
GizemKaan Asel2019 benimkisi de öyle 😔 Şuan 2 ay 12 günlük. Çocuk hiç uyumuyor. Bi gece 4-5 saat uyuyor. Sonra hep uyanık. Emziriyorum uyutuyorum en fazla yarım saat uyuyor geri uyanıyor. Doktor gazdan diyor, gaz damlası da kullanıyorum hiç faydası Yok. Çok yoruldum artık
Asel2019 GizemKaan al bendende o kadar günduzleri sürekli dısardayım kanguruda yada arabada geziyoruz yorulsunda gündüz uyusun diye ama eve gelince yatagına yatinca hemen uyanıyor. Yapacak bisey yok biraz büyusün laf anlasın anca öyle gündüz uykuya geçmeyi düsünüyorum. Birde cok huysuz oluyor. Gaz icinde doktora gittik 2 tane damla verdi ama cok sükur işe yarıyor.
Farahzeynep lulusmom şu an dış dünya ilgilerini çok çekmediği için uyuyorlar, git gide uyuma süreleri kısalıyor zaten, çevreyi daha çok tanıdıkça 🙄
Farahzeynep lulusmom aynen. Uyumak istiyorsa bol bol uyutun. Ben diğerlerinin bebeği uyumadığında ben de şüphelenmiştim, kızım çok uyuyor bir sorun mu var diye 😂
lulusmom Farahzeynep evet bende bide tecrübesiz olduğum için her şey de sorguluyorum kendimi acaba doğru mu yapıyorum diye ☺️
lulusmom Nslacar evet gündüz uykuları önceden hiç yoktu uyutamıyordum şu 2-3 gündür gündüzleri aralıksız uyuyor ama geceleri gram uyku yok şuan uyutmaya çalışıyorum kaç saattir bayılıcam 😭 artık gündüzleri çok uyutmasam mı diye düşünüyorum
Ayse_3336 Ben suan ayakta uyuyorum..sersemlestim..4 ay 24 günlük uyandi uyku nedir unutturdu ..suan tek isteğim uyku uyku uyku😭😭😭
lulusmom ezehraa benim kızımda öyleydi ayağımda sallamayı denedim uyumaya başladı sanırım ayakta sallanmayı sevdi isterseniz sizde bi deneyin
ezehraa lulusmom yok ya buna bişey etki etmiyor memede uyuyacak ssdece. Emzik vermeyi düşünüyorum artık. Göğüs yaralarım bi iyileşmedi meme emmesinden 🤦♀️
lulusmom ezehraa emzik çok kurtarıcı canım bende emziğe alıştırdım veriyorum ağzına iyi oluyor uyumasına sakinleşmesine yardımcı oluyor