Oldugugibibiri dilaaara babe Konak şampuanı ve chicco Konak tarağı 👍🏻 Başka hiçbir yöntem geçirmemişti
Mombtll dilaaara mustela Konak önleyici şampuan kesinlikle doktor tavsiyesiyle kullandık geçti kısa sürede
Lavinserpil dilaaara benim de kızım olmustu badem yağı sürüp mustellanın şampuanı ile yıkıyordum yağı önce sürüp 20 dk bekliyordum sonra yıkayınca önden arkaya doğru hafif tarıyordum öyle öyle geçti
Halime1 dilaaara bebek vazelini sürüp taradım 2 3 kere sonra sacını kestim zaten kese cektim öyle gecti
Minou dilaaara konak kremleri şampuanları işe yarmadı bnm kızımda.zeytin yağı ile kurtuldm ve bolca banyo yaptrmk gerek.
EsraSzn dilaaara Duştan 1 2 saat önce bolca doğal zeytinyağı sürdüm daha sonra duştan hemen önce sık bir tarak ile geriye doğru bastırmadan yavaş yavas taradım zaten kepek gibi çıkmaya dökülmeye başlıyor bol bol da yıkadım sonrasında bu işlemi 3 kere tekrarladım ve bitti konak
Niliyyy dilaaara ben o kadarr pahalı ürünler aldık hiç ise yaramadı saf zeytin yağı sürdüm banyodan 1 saat önce ince bir tarakla taradım yumusadigi için zaten döküldüğünü görüyorsunuz 10 günde geçti bizimki
YgmrEla Damlali kızımda da var, senin gonderini görünce aynısını yaptım, çok yoğun değil ama çıkmadı hepsi, az mı sürdüm acaba bebek yağını
Damlali YgmrEla demek ki kuzum benim kızımda ise yaramisti hepsi tek seferde gitmişti bizim de çok yoğun değildi 2 3 gün sonra tekrar dene istersen çıksın da tek 2 3 yıkamada çıksın kabuk baglamadan
Demet2022 dilaaara valla öyle böyle Konak yoktu aşırı Aşırı çok tu bebegimi kafası kapanmıştı resmen Konak’ta Dalinin bebek yağı ile yağlayıp taradım sonra yıkadım bunu üç gün üstüste devam ettirdim ve şu an bir tane bile yok sıkı tarak ile taradım üç aylık
Nur1011 dilaaara mustela Konak bakım seti aldım 2 yıkamada hiç bişey kalmadı. O kadar zeytinyağı falan uğraşmıştım. Boşuna uğraşmışım. Direk onu alıp kurtuldum.
Rav-Ebu dilaaara Banyodan yarım saat önce zeytin yağı sürdüm banyo yaptırırken taradım geçti. Geçmesi 2 haftayı buldu
Zeyno_Elisa dilaaara pamuk ile zeytinyağını Konak olan yerlere yavaş yavaş masaj yaparak sürün sonra bir yarım saat bekletin sonra ince bir tarakla yumuşak yumuşak onlarla tarayıp çıkartabilirsiniz sonra da güzelcene yıkayın hiçbir şey kalmıyor benim bebeğim de bir aylıkken kafasında Konak oldu denemedim ilaç krem kalmadı ama en güzel şey zeytinyağ oldu ve bir daha da çıkmadı
Selinacr dilaaara mustelanın Konak şampuanını kullandım ben ne yaptıysam iyi gelmedi hemen çözmüştü ama bayadır taramadım gene onunla yıkayıp tarıcam öyle geçmişti benim
zilan_1365 dilaaara Banyodan 1 saat önce zeytinyağıyla masaj bir saat grçtikten sonra tersten tarama ve duşşş 4 günde geçti çocuğun burnunda bile konak vardı benim
huzunkovankusu dilaaara Mustelanın Konak şampuanı ve losyonunu birlikte kullanarak çözdüm ben. Ama bizim çok inatçıydı 1 yaşında geçmişti 🥹