TugceAsyaY Kızlar kanguru kullanıyo musunuz? Gerekli bir şey mi? 2.5 aylık bebeğim var alıp almama konusunda çok kararsızım. Bir yanım al derken diğer yanım bebek arabası yeterli diyo ama tek başıma dışarı çıktığımda kolaylık olur diye düşünüyorum yine de çok kararsızım siz ne tavsiye edersiniz🤔
Yagizmoms TugceAsyaY tam üstüne bastım canım bizde 2.5 aylığız kullanıyoruz zorunda kaldığımız zamanlar oluyo kullanışlı tavsiye ederim 👍
NurR TugceAsyaY bebek Arabasını da ben sevemedim bebeğim rahat ediyor ama 4. Katta oturuyorum indiremiyorum çıkarması da ayrı dert o yüzden kanguru kurtarıcı oluyor çok rahat tavsiye ederim ama her bebek de sevmiyormuş tabi size kalmış 🤷♀️
Asli91 TugceAsyaY bebek arabasını tek başıma kullanamıyorum. Eşimle kullanırken bile darlanıyorum alışveriş merkezinde asansörde sıra oluyo e yürüyen merdiven sorun oluyo yeni sipariş verdim bende. Bebeğim yeni iki aylık oldu. Evde bile kolaylık olur.
TugceAsyaY Yagizmoms bende 4 aylıkken falan kullanmaya başlayım diye düşünüyorum ama marka karar veremedim şimdi de bir de kışa denk geliyo 😐
NurR [bilinmeyen] kangurunun özel montu oluyor solonombabyde gördüm güzel bişeye benziyor bacaklarını falan kapatıyor 100 TL’nin üstündeydi bende değer mi bilemedim kanguruyu seviyorum benmki rahat da ediyor ama daha 3. Ayımıza yeni girdik çok da kullanmaya fırsatım olmadı kışın da nasıl olur bilemiyorum yürüyerek bi yere gitmem herhalde 🤔
Yagizmoms TugceAsyaY evet doğru ama biz genede aldık çok zor durumda kalınca kullanmak zorunda kalıyorum karar sizin yinede 👍
seydaanur TugceAsyaY borooshbaby kullnıyorum piyasadaki diğer sözde ergonomik olanlara göre daha iyi ve bebekle birlikte büyüyebiliyor bacak aralığı yenidoğan döneminde de ek bir aparat a gerek kalmıyor
TugceAsyaY [bilinmeyen] ben pek 2. El sevmiyorum ya 😐 Bende uygun fiyatlı bişeyler bakayım dedim ama sizinki gibi bel ağrısından korkuyorum solomombaby çok övmüşler ama fiyatı da yüksek geldi biraz bana siz ne kullanıyosunuz
israks [bilinmeyen] e bebekten mi aldınız baby plus ı canım 60 tl fiyatı var yeni aldım bende güzel duruyordu kullanışı nasıl rahat ediyor mu bebeğin 😊
mozaik NurR merhaba eski yazilardan girdüm solomom kanguru bebek yüzü öne gelicek sekilde de kullaniliyor mu ?
israks [bilinmeyen] daha denemedim bende işe yarıyor bence kanguru kızım çok huYsuz arabasınyrrine kucakta gezmeyi tercih ediyor 😂😂😂
TugceAsyaY Sinemhkn ben 4 aylık diye biliyorum ama iyi markalar da yenidoğan aparatı varmış bi araştırın derim 😊
seydaanur Sinemhkn yeni doğan döneminde de kullanılabiliyor kızım 1.5 aylık ve cok rahat kullanabiliyoruz
Rabiye TugceAsyaY bende sıfır ürün var almıştım ama arkadaşımda hediye getirdi boşta kaldı uygun fiyata verebilirim düşünürseniz
Asli91 TugceAsyaY fiyatı banada fazla geldi ama bi site var kanguruları karşılaştırıyo yaklaşık 10 firmanın. İyilerin en uygunuydu gözümü karartıp aldım😂 bide kullanıcı yorumlarınıda okudum iyiydi. Taşıma aralığıda 0-4 yaş uzun ömürlü tabi durursa 😁