Slndnz Yani keşke siz de diğer kaşık mamalardan verseniz ☺️ arı mama içinde bolca şeker var. Yetişkinlere zararlıysan bebeklerimizi şekerle ne kadar geç tanıştırsak o kadar iyi
Meryemmtemev Slndnz benm kozım kücük daha ama gecen gün markette inceledm bebelac gold sütlü pirinçlide arı mamanın iki katı şeker var bi denk geldigi zaman digerlerinide şncelucem😀
Slndnz Ahsen123 hipp’in 5 Tahıllı maması var, onu tavsiye edebilirim. Ben kendim tam yulaf unu, tam çavdar unu, tam buğday unu, tam pirinç unu ve ruşeym alıp hepsinden bir kavanozda birleştirdim ve bununla yapıyorum kaşık mamasını. Bu da bir alternatif ☺️
mustafam4906 Bence ari mama vermeyin. Sütünüz yoksa normal biberon maması verin. Biz bebivita kullandik
Bebeminnie Hulya61 hayır hero baby de şekerli hiç iyi değil, en iyisi hipp kaşık maması şeker içermiyor arı mamadan da böcek çıktı ben aldığmda 2 kere @Ahsen123
Bebeminnie Hulya61 evett sert kabukli siyah bi böcek internette arı mama şikayet yazın bi kaç kişiye daha çıkmş
Meryemmtemev Bebeminnie aynen onu duymuştum kızım büyüsün denşycem sadce arı mamayı kötülüyorlar ama diger markalarda cok masum degil
Mucizeana Hipp ve aptamil kullanıyorum kaşık maması ikizlerime. Bugün denemek için arı mama aldım bana bile aşırııı şekerli geldi vermedim bence sizde arı mama vermeyin. Hipp ve aptamil çok güzel kaçık mamaları var araştırın bence.
Bebeminnie Meryemmtemev hero baby aldm tatlde mecbur kalıp felakwt şekerli onu yiyen bebek Zaten bayılır uyur sabaha kadar 😢 attm çöpe onun yerine unla muhallebi yaptm yedirdm
Meryemmtemev Bebeminnie bende kendm yapmayı dşnyorum 6. Aydan snra ruşeym filan alıp 1 cay kasıgıda pekmez katarım o hazırlardan daha saglıklı
kiliclar [bilinmeyen] bu markadan gerçi hiç kullanmadım ama aptamilin kaşıklarını sevdi benim kızım onuda göz kararı yapıyor yoğunluk olarak ben