Bskara_ Bana da fitil vermişti. Bir de kuru kayısı, üzüm, incir 2 kaşık yulaf 1 su bardağı suyunu pişirin blenderdan geçirin verin çok işe yarıyor
Kmsl21 Bskara_ denicem inşallah çözüm olur ama benim kızıma kuru kayısı vs işlemiyor asla belki karışım olarak işe yarar
Kmsl21 Ece__ inşallah düzelir sizin de bebeginiz gerçekten zor oluyor ömür boyu da ilaçla olmaz bende sizin gibiyim bu karın ağrısı yapmıyor diyolar duphalac var o yapıyormuş
1289 Bizde uzun süredir çekiyoruz bol sıvı gıdalar verin şu icsin daha yumuşak yapıyor en azından ilacı verdiğimde yapıyor vermedigimde yapmıyordu ve diş süreci var ondan da kasıyor olkendini.sicakta şu içmesi işe yaradı
Kmsl21 1289 diş süreci kabızlık yapar dimi bende diş olduğunu düşünüyorum bu aralar ne versem kabız önceden beslenme ile birazda olsa kontrol altına alıyordum
simaybrcu Ece__ yapmıyor bunu verme sebepleri yapmaması. Yan etkisiz bir hafta çok az ben de öyle kullandım bir etkisi olmaz 6 7 şişeden sonra düzene girer dedi çocuk cerrahı. 2 şişeye geçtim sabırla bekliyorum çok zor bir durum.
Nedenneden Kmsl21 duphalac kullanın çok daha etkili ben 4 yaşıma kadar onla büyümüşüm 🤭 dulcosoft kendime aldım emziriyorum diye 86 tl boşa gitti yok hiçbir işe yaramadı bitkiselmiş. Duphalac ilk içişte etkisini gösteriyor diğeri bitkisel bebeğe ishal geçmesin diye almıştım ama boşa.. bence duphalac deneyin
Kmsl21 Nedenneden duphalac denedim ama karın ağrısı yaptı karnından koca insan gibi gurultu sesi felan geliyordu bagırsakları Zarar görür diye korktum kestim yoksa duphalac yaptırıyordu 3 kere kullandım
Kmsl21 Nedenneden gerçi siz 4 yaşınıza kadar kullanmıssınız şuan bir sıkıntı yok dimi sindiriminiz ile alakalı
Nedenneden Kmsl21 Yok gayet sağlıklıyım bu ara bi sıkıntı vardı dulcosoft kesinlikle işe yaramadı 5 6 şişe içmesi daha sıkıntıdır bence duphalac da çocuklara veriliyor ve etkilide sonuçta karar sizin herkes kısa sürede etkili olmayacağını yazmış bende tecrübe etmiş bulundum karın ağrısı evet yapıyor ama tuvaletini yapmadıkça da karın ağrısı olur en azından çıkarınca rahatlar duphalac ile