Minikelebekkk Deletedmom_58 evet tabi ayrim yapmam bizde o irktan olabilirdk sadece gördüğüm hepsi sizin dediğiniz gibi davranıyor öyle insanda sinirleniyor istemsizce daha kibar nazik olmalarını bekliyoruz illaki
Deletedmom_58 Minikelebekkk kesinlikle öyle ama takmayın siz onları o gün görüyoruz bidaha karşılaşmıyoruz sonuçta ama çok iyi hastane ve ilgililer tavsiyemdir yakın olsam arabam olsa hep giderim ama gidemiyorum malesef
petitehatunn Minikelebekkk sami ulus beştepe’deki doktorlar genellikle ilgileniyorlar. 182 ye beştepe semt polikliniği dersen ona göre randevu verirler. Ayrıca şehir hastanesi de gayet iyi. bir de yenimahalle yıldırım beyazıtta güzel
Minikelebekkk petitehatunn çok teşekkür ederim ya Sami ulusa yada yıldırım beyazita alicam o zaman hangisi yakın tarihli olursa bakalim
Deletedmom_58 Minikelebekkk canım semt ek poliklinik kismindan bakabilirsin eğer ismi gözükmüyor ise 182 arayıp doktor ismini söylerek alabilirsin
Minikelebekkk Deletedmom_58 evet inşallah giderim bende bundan sonra oraya buldum randevu bu hafta içinde ama sizin dediginiz doktorlar değil alsammi başka doktora bilemedim
Minikelebekkk Deletedmom_58 yüksel kaval yıldıza buldum yarına 3.20 ye aldım 4 de kapanıyor ya hani hastaneler kan falan alirlarmi o saatde gidince acaba ben kan aldırcam yani hani baksinlar diye
Deletedmom_58 annediyebiri eski yerini bilmiyorum malesef ben hüseyingazi mevkiinde yaşıyorum ordan geliyorum
Minikelebekkk Deletedmom_58 anladım canım alsınlar da sonuç önemli değil artık bir iki gün sonrada gidip aliriz
Minikelebekkk Pturkoglu1 hep yeni asistanlsr var orada orayada gittim bebekken hicbirsey bilmiyorlardı ya birşey sorduğumda bilmiyoruz diyorlardı boş yere çok antibiyotik verdiler birde
defmommy Deletedmom_58 Ozge8_ bende sami ulus a götürüyordum ama hiç doktor denk gelmşyor ki hep stajyer gibi oluyor adı yazan doktora denk gelemedim henüz
Pturkoglu1 Minikelebekkk aa biz randevulu gidiyoruz 2 asistan 1 uzman giriyo4 muayene ye her konuda bilgilendirilip birde bebegin giyinmesini soyulmasina kadar kendileri ilgileniyor
Esdoel Minikelebekkk ben cebeci tip fakültesine götürüyorum. Gayette memnunum evet acılı çok çok kalabalık ama doktorları bilgili