SetenayCo cinarannesii tıbbi bir durumun bu kadar yoruma açık olması çok ilginç değil mi gerçekten sevgili anne 🤷 Yani işlem sonucunda siz de bebeğiniz de rahatladığınıza göre demek ki böyle bir şey varmış. Ben benim dişçime de fikir almak için gösteririm olmazsa. Size de çok geçmiş olsun, sevgiler ❤️
SetenayCo Ksedakaya tüm dişler tamamlanınca kapanır diyor annelerin çoğu. Eh işin bir de estetik boyutu var ilerisi için 🤷 bu işlemleri anestezi altında mı yaptılar acaba? Size de çok geçmiş olsun güzel anne ❤️
SetenayCo Gcamaybars dişler tamamlanınca birleştiyse harika, fakat ileri yaşlarda da devam edebiliyor sanırım hatta diş teli taktıranlar oluyormuş güzel anne. Bakalım doktor ne diyecek, bulabilirsek 🤷
SetenayCo Ayylin ben dişleri çıkana kadar anlamadım ama çıkmadan da anlaşılabiliyormuş sevgili anne. İnşallah yoktur da uğraşmazsınız tekrar❤️
SetenayCo Egekus işte bunların hepsi bir problem. Anestezi falan insanı korkutuyor. Bizde de emmede ve beslenmede sorun yok ama o ayrıklık ve konuşmaya başladığında bazı sesleri çıkaramama ihtimali de endişelendiriyor beni.
Asym33 SetenayCo Ne demek canım benim için rahat olsun yani gördüğüm iki vakadada çok iyi düzelme vardı işin boyutunu bilmiyorum tabiki sizinkinin ama hiç m.etme düzelir
Haffuse SetenayCo esimin disleri ayrik, muhtemelen onda da dudak bagi varmis… Dedigin gibi, ileride estetik gorunus icin kesilmesini isteyebilirim d🤗
SetenayCo Busragokceberra buradaki anneler harika, sayelerinde o kadar çok şey öğrendim ki. Şimdi doktora gitsem en azından neleri sormam gerektiğini biliyorum. İnanın biz sormasak doktorların çoğu bir şey anlatmıyor. Bazen onlar kadar bilmemiz gerekiyor ki sorularımıza tatmin edici cevaplar alalım. Burada annelerin deneyimleri bazen doktordan daha doyurucu olabiliyor. Siz anneler iyi ki varsınız ❤️❤️❤️
Busragokceberra SetenayCo Aynen bende birçok şeyi burda öğrendim herkes bildiklerini aktarmak için çok çabalıyor iyi ki burası ve güzel annelerimiz var.Siz de yeni doğum yapmış annelere yardımcı olacaksınız bu böyle devam edecek siz de iyi ki varsınız ❤️🤗 teşekkürler Happykids ❤️
nur-nr_123 SetenayCo oğlumda hem dil bağı hem dudak bağı tvar dil bağını kestirdk ama dudak bağını 8 yaşından sonra diş doktoru dişlere zarar veriyor derse kesilmeliymiş öyle dedi doktorun
Tugbaa32 SetenayCo merhaba canım bizümde dişerimiz cıktı üst dişşmiz çok ayrık oldu ve farkettik ki iki diş arasından dudak altına dogru uzanan bag vardı cerraha gşttik ve küçük bir operasyonla kesildi sıan dişlerimiz birleşti korkulacak bir durum yok içiniz rahat olsn
SetenayCo Tugbaa32 çok teşekkürler sevgili anne, dişler birleşiyorsa bu çok iyi haber❤️❤️çünkü bizim tek sorunumuz diş ayrıklığı, beslenmede problem yaşamıyoruz. Vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤️❤️
Zey123 Tam olarak bir saat önce kestirdim çok kalın bir bağ olduğu için bir dikiş atıldı şu an uyuyor narkozsuz yapıldı ama aşırıda basit değilmiş çok ağladı etkilendi yavrum öldüm öldüm dirildim
nur-nr_123 SetenayCo erzincandasınız sanırım tanışmıştık sizinle özel kliniği var turan arlı olması lazım