bilicisila23 Ebru14 Ediyorum göğüs eğitmeni de gittim hastanede ama şuan tutamiyacak daha çok hirslanip memeyi yitip daha çok ağlayacak o yüzden sağmak en doğrusu dedi
Ebru14 Allah yardımcınız olsun. Yardım almışsınız ama belki işinize yarar. Kendiniz bebeğinizle ten tene temas kurup direk memeye başlamadan Bi vakit geçirin sakinleşince deneyin sizde sakın olun. İnanın hissediyorlar.
zeytindalii bilicisila23 ona senden daha iyi kimse bakamaz çünkü sen onun biricik annesinin . Her annede aynı korku oluyor ilk hafta biraz zorlanirsin sonra sonra o kadar kısa sürede alışıyorsun ki sen bile şaşırıyorsun hatta buraya tecrübelerini yazarsın :) en guzeli tek bakmaya başlamak inan büyükler karışınca daha zor oluyor .
zeytindalii bilicisila23 biberonu ağzına verip tutacakken çıkarıp memeni vermeye çalış bende işe yaradı annem gidince ben öyle yapmıştım . değişik pozisyonlarda emzirmeye çalıştım . İki buçuk aylıkken mamayı kestik . Şimdi meme hastasi biberon mama asla almıyor .
Littlee bilicisila23 bebeğine en güzel sen bakarsın ❤️ Hepimiz yaşadık bu sıkıntıları bebeğime yetememe duygusu asla bakamam hissi hepsi vardı ama yalnız kaldığım ilk günün sonunda dedim ki iyiki anne oldum 🥰 bebeğinle beraber hergün yeni şeyler öğreneceksiniz. Emin ol yalnızken bebeğine bakmak en güzeli 🙏