Eceedemiiir Gebeliğimin son haftasında da basur oluştu ve doğumdan sonra geçti ama şuan yine tetikledi ve 2 gündür çekiyorum yaşayanız var mı tedavi nasıl yaptınız
Huma_kus34 Eceedemiiir neler cekıyorım ınanın tuvalete çıkmak kabusum resmen bolca sıvı tuketmek doktorum krem vermıstı onu kullanıyorum :((((((
irva Eceedemiiir Huma_kus34 Patlıcanın saplarını kaynatıp suyunu için.Tamamen geçecek 2 güne kalmaz.Kolay kolay da tekrarlamaz.
Minisinannesiii Eceedemiiir benim bi akrabam var doktorun yanında çalışıyo 10 tane patlıcan sapını 10 bardak suyla kaynatıp günde 2 bardak içince fayda ediyomus
irva Eceedemiiir Deneyin lütfen.Benim erkek kardeşimle kız arkadaşımda vardı.Kanıyordu artık memeciklerde oluşmuştu.Annem onlara patlıcan sapının suyunu içirdi 2 gün 3.gün de geçmişti.Daha da yakalanmadılar.
Eceedemiiir Minisinannesiii Bunu denicem ya gercekten günlük yaşantıyı çok etkiliyor mahvediyor insanı
Denniscab Eceedemiiir dayanabileceğim kadar sıcak suyla yıka varsa evde bi legen bi şeye doldur içine otur bana bi tek bu iyi gelmişti
Denniscab Eceedemiiir off çok iyi bilirim ya çok çektim ben de kabız olmamaya çalış biraz isal gibi olsan rahatların bağırsak çalıştırıcı şeyler ye, geçmiş olsun ama bu suyu sürekli yap ben sürekli yapa yapa atlattım
Eceedemiiir irva Benimde şuan aynı afedersiniz dışarı çıkmış şuan sert resmen yarın pazar var alırım gidip 😂😂
Eceedemiiir Denniscab Tuvalet açısından şuan zorlanmıyorum şükür 🙏🏻 ama yürürken falan yada oturunca zorlatiyor